Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kemény csőrös itató vagy puha...

Kemény csőrös itató vagy puha csőrös itató pohár 1 évesnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egy puha csőröset használunk mam-os

[link]

végülis olyan mint a cumi, csak ahol a lyuk van, ott 4db lyuk van és szélesebb.

Viszont sok helyen látok ilyet:

[link]

Mármint hogy akár kemény csőrrel akár puha csőrrel, de máshogy néz ki a szívókája. Szóval melyiket érdemesebb. Úgy néz ki lassan lecserélem a miénket, csúnyán elszineződött és valahogy csöpögni is szokott, meg azt a szelepet nem nagyon lehet szépen kitisztítani, nem tudom a többiét mennyire lehet.

Nem ragaszkodom a mamoshoz!!! Nézegetem a dm-sajátmárkást vagy akár az ikeásat is

[link]

Szóval 14 hónaposnak milyen volna jó?

Sőt láttam már poharat aventosat ami tényleg pohár!

[link]

És akkor ne is beszéljünk a szívósálas kulacsról :) Van választék dögivel. De melyiket mikortól érdemes?

Amúgy nem rágja szét, egy cumit sem rágott szét idáig.

2013. júl. 24. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

nekünk olyan van mint az első

de kb 1 éves kora óta stabilan pohárból iszik

ha kellet akkor sportkupakos inniből ivott

2013. júl. 24. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:

A sportkupakra is gondoltam már, abból sem jön egyszerre annyi, pici az a lyuk, próbálgatni kell.

De szerintem veszek egy keménycsőrőset valami olcsót, pl dm sajátmárkásat.

Az zavar még, hogy nagyon nehéz a szelepet tisztántartani.... szóval hiába mosom el, a zegzugokban ott van valami lerakódás, amihez nem férni hozzá, hátha a másiknak jobb a tisztítása.

2013. júl. 24. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Fiam 5 hónapos korától kemény csőrösből iszik. Első perctől ügyesen iszik belőle. Mára már egyedül is (10 hónapos). Rossmannos saját márkásunk van. Egyáltalán nem csöpög.

Szerintem 14 hónaposnak inkább ezt a poharast, vagy szívószálast vegyél. Én is tervezem, hogy 1 éves kora körül lecserélem az itatót.

2013. júl. 24. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnézem ezt a rossmannost amit írtál
2013. júl. 25. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:

ekkora gyereknek már nem fontos a szelepes itató

sokkal jobb ha megszokja azt h az inni jön és ö szabályozza mennyire

nekünk az oviban nem egyszer volt h 3,5 évesen nem tudott pohárból inni a gyerek volt 2-3 hónap szenvedés h megtanuljon mert az elején egyáltalán nem volt hajlandó inni pohárból és az oviban meg nem sikk a csőrös pohár

2013. júl. 25. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!