Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha 15...

Szülők! Mit szólnátok ha 15 éves lányotok elmodaná hogy terhes?

Figyelt kérdés

A húgom terhes, ès nem èn.

23/N.

2013. júl. 24. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

9, 10!

Nagyon okos, amit mondtok.

DE

(elvileg) a 23 éves nővér tette fel a kérdést!

Ő vajon miért nem esett teherbe 15 évesen?

NEM ugyanazt a nevelést kapták?

Dehogynem!

Minden gyerek más!

A legjobb nevelés is csődöt mondhat.

Plusz, mi értelme van most ezen vekengeni?

Ez megoldja tán a problémát?

Komolyan EZ a válaszotok a kérdésre?

2013. júl. 24. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

9. vagyok.

Szerintem elég konkrétan válaszoltam a kérdésre. Valóban ezt tenném, magamba szállnék és viselném a következményeket!

2013. júl. 24. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és a nővérnek gondolom szerencséje volt.
2013. júl. 24. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
5 Hòs a lànyom..benne van a pakliban..én 15 êvesen voltam először akkori baràtommal, anyukàm addigra mindent elmondott a vèdekezésről is. Èn is ìgy teszek ha mègis becsùszna mindenben tàmogatnàm amit szeretne.Ahogy ő szeretnè...
2013. júl. 24. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Tutit verném a fejem a falba,mert nem sikerült a nevelésem,mondjuk én úgy vagyok vele 14-15 évesen ne szexeljen,ettől függetlenül már 10-11 évesen legyen normálisan felvilágosítva,és ha jó példát lát,normális a gyerek értékrendje,és rendesen van nevelve nem is fog 14-15 évesen szexelni.

Visszatérve leültetném elbeszélgetnék vele,de nem vinném abortuszra hanem megbeszélnénk az örökbeadást, keresnénk egy rendes családot.Támogatnám,de abban nem,hogy Ő nevelje,arra még nem érett egy 14-15 éves kislány viszont viselje a következményeket terhesség szülés,tuti tanul belőle.

2013. júl. 24. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
9-nek igaza van abban, amit az első részben írt. De én rábeszélném az abortuszra.
2013. júl. 24. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
9%
Írhatunk itt bármilyen okosságot, de mi még nem éltük át, így meggyőződésem, hogy SENKI NEM TUDJA, ILYEN HELYZETBEN MIT REAGÁLNA. Olyan anyák véleményére lennék kíváncsi, aki már átment ezen, amit a többiek írnak az csak feltételezés.
2013. júl. 24. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem olyan itt nem mer írni, mert a sok őrült széttépi, akármit is írna.
2013. júl. 24. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
gratulálok a sok húgyagyúnak,hogy lepontozott,érdekes én nem pontoztam el azt sem aki a saját unokáját akarná megöletni..
2013. júl. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!