3-as ikreknek melyik név lenne jó?
Vezetèknèv: Zsigmond
Tetszik:
Fiû-József, Áron, Mihàly, Dàniel, Màrton, Pèter, Barnabás, Zoltàn, Dàvid, Tamás, Ádàm, Olivèr, Norton, Ákos, Bàlint, Kristóf, Bence
Làny-Zsófia, Barbara, Henrietta, Emese, Dominika, Petra, Viktória, Dorka, Zsuzsanna, Nòra, Julianna, Bernadett, Krisztina, Lilla, Adrienn, Anna, Regina,
Gratulálok!!! :-)
Én mindenképpen magánhanzóval kezdődő nevet adnék, mindannyiuknak másmilyen hangzóval kezdődőt.
Pl. Emese, Ádám, és a harmadiknak Anna vagy Olivér.
Fiú névből Márton, Olivér, Bence, Áron, Ádám
Lány nevekből Lilla, Anna, Zsuzsanna
Testvér párosokban: Olivér, Lilla, Anna
Márton, Áron, Lilla
Ádám, Bence, Anna
fiú-lány-fiú: Dániel - Anna - Dávid
fiú-lány-lány: Dávid - Adrienn - Anna
Péter, Ádám, Ákos
Lilla, Viktória, Anna
Gratulálok!
Én talán ezeket választanám:
Fiúk: Péter, Zoltán, Ákos, Áron - közül
Lány: Barbara, Bernadett, Lilla, Regina, Zsuzsanna, Julianna közül (ezek tetszenek és szerintem mennek a vezetéknévhez is).
Ha 2 fiú+1 lány: Áron-Péter-Lilla vagy Ákos-Zoltán-Zsuzsanna
Ha 2 lány+1 fiú: Bernadett-Barbara-Bálint, Julianna-Regina-Zoltán
A lánynevek közül elég sok tetszik, amiket írtál :-)
Ha adhatok még tanácsot a névválasztáshoz:
A vezetéknévhez szerintem a magánhangzóval kezdődő neveket jobb kimondani. Ahol D van a név elején, az szerintem nem túl jól hangzik a vez. névvel.
Nagyon egyforma/hasonló neveket nem adnék (pl. Petra-Péter, Áron-Ákos, Dorka-Nóra), épp elég lesz számukra hármas ikernek lenni, nem kell még a névvel is ráerősíteni a hasonlóságra. De az egyforma kezdőbetű, ha maga a név más hangzású, szerintem az lehet szép.
Amúgy én is hármasikres vagyok, és nálunk is úgy volt, hogy A baba kislány, B kisfiú és C baba neme nem látszott a 16. héten, viszont a 18. héten már kiderült, hogy ő is lány. Szóval nálunk 2 lány és 1 fiú lett.
Gratulálok a babákhoz !
Márton, Olivér, Ákos, Bálint
Barbara, Dominika, Nóra, Lilla, Regina, Krisztina, Zsuzsanna
Majd írd meg légyszíves, hogy melyik nevekre esett a választás!?
Köszönöm a vàlaszokat!
A baba Zsófia lesz, B baba Olivèr lesz, C baba Viktória lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!