Egy kisfiú után milyen nemű babátok született?
Mèg egy fiút szeretnènk, de èn lánynak èrzem.
20 hkm
Nővéremnek: fiú,fiú- nagyobb korkülönbséggel-,lány,fiú
Sógornőmnek: fiú,fiú-nagyobb korkülönbséggel, (majd a bátyámtól) lány
Ismerősnek: fiú,fiú- kis k.k.
Másik ismerősnek: fiú,lány- kis k.k.
Harmadik ismerősnek: fiú,lány- kis k.k.
Negyedik ismerősnek: fiú,fiú- kis k.k.
Mi lányos szülőként kezdtük,fiúnak "éreztük" a másodikat,és lány lett.
Ismerősöket tudok mondani, elég sokat, de ők tettek érte, hogy fiú-fiú legyen.
Állítólag id. lány fiat. fiú páros rossz, mert a kisebbik fiú felnőttként irigy lesz a lányra.
Egyébként a legkönnyebb fiút szülni, nem kell érte sokat tenni, figyelni kell az ovutesztet. A lányhoz azért tenni is kell, az nehezebb.
Nekem lányom van és hát szerintem jobb mint a fiúk, az ismerőseim gyerekeitől nem vagyok elájulva.
kedves utolsó!
elmagyaráznád nekem légy szíves hogy hogyan lehet befolyásolni hogy milyen nemű babád lesz?
még eddig soha nem hallottam ilyenről..
és bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok.
nekem fiú-fiú
de nem jött be a befolyásolom a nemét legenda.......3 -at szeretnénk ha valami csoda folytán lány lesz nagyon örülnénk neki :)
Ugyan a 2. válaszadót vártad,de én is tudom: Elvileg a fiú katonák gyorsan felérnek,de hamar kipurcannak,a lány katonák lassabbak,de szívósabbak,akár 5 napig is életképesek.
Ha fiút akar valaki,akkor közvetlen peteéréskor kell együtt lenni,ha lányt,akkor napokkal előtte.
A tested lugosítani kell,a hüvelyt is szódabikarbonás- vízzel kell zuhanyoztatni az aktus előtt kb fél órával.
A lány érdekében pedig savasítani kell a hüvelyt,ecetes vízzel.
Ez elég elterjedt módszer. Persze 50/50% -os.
Nálunk nem jött be! :-)
4 fiú van a szomszédunkban :)
Nekünk egy kisfiú.
Nekem eddig két kisfiam van, most várom a harmadik babát, akiről még nem tudjuk, hogy milyen nemű lesz.
Egyébként leginkább az én ismerőseim között az első két gyerek egyforma nemű és ha van harmadik, akkor az lett más nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!