Akinek szoptatás alatt megjött a havi vérzése milyen volt az első?
A kicsim hamarosan 7 hónapos, de még bőven van szopi. (Csak ebédre kap főzeléket, de utána még szopizik picit. Amúgy minden evés cicire tétellel zajlik.)
Nekem meg 3 napja úgy néz ki, hogy megjött újra a havim. Vagyis nem tudom egyértelműen, mert inkább csak maszatolás volt, majd második nap már az se nagyon, tegnap meg már semmi. Baba előtt mindig 7 napba tellett mire teljesen elmúlt. Most ez akkor az lehetett? Vagy majd kiderül egy hónap múlva?
Kistesó tuti nem lehet, mert apa sajnos munka miatt távol van már hónapok óta.
A kislányom 3 hónapos volt, mikor először megjött, akkor még egész nap szopizott. Ugyanolyan volt, mint régen, az első 3 napban nagyon erős, aztán 3 nap enyhébb vérezgetés. Azóta is rendszeresen, időben megjön, ugyanolyan erősségű, mint volt. Azóta is szoptatok, most 10 hónapos a lányom.
De ez az én szervezetem.
Szoptatás mellett ez is teljesen normális, meg az is ha megjön és utána hónapokig megint semmi.
Szerintem menstruáció volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!