Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bioderma, vagy La Roche...

Bioderma, vagy La Roche Posay. Melyik a jobb (ha jobb az egyik)? Tényleg ennyire hiper-szuperek, hogy ilyen drágák, vagy a 70%-a itt is a marketing? Főleg a naptej és a tusfürdő-szerűség érdekel.

Figyelt kérdés
A kedves bőrgyógyász a kezembe nyomta mindkettő terméklistáját, és elintézte ennyivel a gyerekem bőrproblémáját.
2013. júl. 18. 13:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem mindegyik válasz hasznos, és valóban, én is tapasztalom, hogy sokszor az "olcsó" (mivel sajátmárkás) jobb, mint a flancos. Ezért is kérdeztem.
2013. júl. 18. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem is lepontoztak, de már kezdem megszokni...

2-3 éve láttam egy termékeket összehasonlító műsort, ott a Cien-es dolgok lettek a harmadikok, előttük két ismeretlen, szerintem nálunk nem kapható végzett. Egy külföldi adón néztem, talán német?! Arra még emlékszem, hogy sok, agyonreklámozott terméktől volt jobb. Azóta használjuk, teljesen jók.

2013. júl. 18. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A La Roche Posay naptejet csak ajánlani tudom.Tényleg hiper-szuper.

2013. júl. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!