Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok nem szűnő...

Mit ajánlotok nem szűnő fáradtságom ellen?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hós és egy 2,5 éves gyermekem. Sajnos nem tudom egyszerűen kipihenni magam. A pici is végig aludja szinte az éjszakát (kb 21-22 órától hajnal 5-6-ig, s még vissza is alszik...) s a nővérkéje is alszik rendesen.Én mégis hulla fáradt vagyok reggel.De ha alszok kb fél 8-8-ig a pindurokkal, akkor is teljesen kimerülök már délre :-(Ha délben nem tudok velük aludni legalább fél órát, akkor fáj a fejem, nyűgös vagyok, rossz a közérzetem és ideges vagyok :-( Már voltam vérvizsgálaton, de minden tökéletes. Miért vagyok mégis mindig fáradt???? Szoptatok is még , igaz, talán attól? De ez nem normális. Már nagyon rosszul érzem magam.
2009. okt. 20. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van egy örökmozgó 19 hónaposom, és 35 hetes kismama vagyok. A kisfiam hiába alszik este 9től reggel 9-fél 10ig, én mégis alig tudok felkelni olyankor. Napközben is fáradékony és nyűgös vagyok.

Persze én vérszegény vagyok, amit nem tudunk kezelni a dokival, mert nem bírok semmilyen vasat szedni. Nálam ez is közrejátszik, lehet hogy Nálad is valami vérszegénység, vashiány van a fáradékonyság hátterében.

2009. okt. 20. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg hasonló cipőben járunk, csak én már a kismama részén túl vagyok :-) Akkor sokat pihentem, mert a párom be tudott segíteni, így vészeltük át. Te is próbálj minden percet kihasználni a pihenésre! Én pl. mindig fekve játszottam a nagyobikk csajszimmal, olvastunk, építéztünk, stb :-) Sajnálom, hogy nem szedhetsz semmit! :-( Nekem a leleteim tökéletesek lettek, tehát nem a vastól vagyok fáradt. Lehet, hogy az alvás minőségén kellene javítani?
2009. okt. 20. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
bocsi, " építőztünk"...
2009. okt. 20. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Sokat számíthat, ha nem jó a matrac, amin alszol!!

Valami multivitamin esetleg?

És este nyugodt vagy, mikor lefekszel? Nem eszel már későn, nem idegeskedsz, stb? Ezek is számíthatnak.

Próbálj ellazulni, ne az aznap történteken vagy a másnapon agyalj este. Egy könnyű vacsora ne túl későn, egy kellemes fürdő, együttlét a Pároddal a nyugodt, pihentető éjszaka receptje lehet :)

2009. okt. 21. 09:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jótanácsokat!!!

Vitamint biztos, hogy veszek!! :-) Egyenlőre még mindig az elevitet szedem, de lehet valami erősebbre/másabbra kellene váltani.

A matrac bár nem túl régi,háááááát nem is túl jó.

S igaz, lazítani is kellene vhogy.(Sokszor az utolsó szoptatáskor a fejem már esedezik le a fotelban :-) utána azonnal bedőlök az ágyba mint a fa :-)))

2009. okt. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!