3 és fél hónapos a kisfiunk. A párom fenékpárti nagyon. Szülés után rengeteget fogytam és ez meglátszik ott is :-(
Egyfolytában megjegyzi, hogy milyen lapos a fenekem.
De könyörgöm jobb lenne ha 120 kiló lennék?
Engem ez nagyon bánt, és ezt tegnap este meg is mondtam neki.
2009. okt. 20. 13:50
1/8 anonim válasza:
Mit vársz, mit mondjunk? Megmondtad neki, hogy téged bánt a viselkedése. Tornázz egy kicsit, ha téged is zavar.
2009. okt. 20. 13:59
2/8 anonim válasza:
Még szülés után sem mondott a férjem rám ilyesmit, meg hasonlót sem, soha nem kritizált. Érdekes hogy a párodnak még a babátok mellett is van ideje ezen lovagolni. Ja pedig én majd 100 kg vagyok.
2009. okt. 20. 14:33
3/8 anonim válasza:
Talán egyél, akkor hízol. Ez még a szoptatás miatt is hasznos volna... Hogyan fogytál le ennyire??
A férjednek meg mondd meg, hogy a piacon válogasson, ne otthon:-)
Amúgy nem kellene a 120 kgos anyukákat sértegetni, mert tudod vannak néhányan.
2009. okt. 20. 14:50
4/8 A kérdező kommentje:
Nem sértésnek szántam.
Csak akkor meg az lenne a baja, hogy meghíztam?!
2009. okt. 20. 15:10
5/8 anonim válasza:
Igy ahogy mondod. Elkeseritő, hogy egy frissen szült kismamában ennyi kritizálnivalót lát a párod. Sajnálom, együtt érzek veled...
2009. okt. 20. 17:13
6/8 anonim válasza:
Különben létezik olyan, hogy popsi implantátum :) Olyan, mint amit a cicibe tesznek, csak ez fenékbe való. Ha a párodat ennyire zavarja a dolog, fizessen egy plasztikai műtétet. Na jó, ezt én se gondoltam komolyan. Igazából nem értem a férfiakat... Az se jó, ha vastagak vagyunk, az se, ha vékonyak... Ezeknek lehetetlen megfelelni (legalább is némelyiknek).
2009. okt. 20. 17:54
7/8 anonim válasza:
Csak annyi az egész hogy nem ők szültek. Így nem tudják ezt felfogni. Ha eszel rendesen az neked is jó. Egy kis fenékizmosítástól nem lesz semmi bajod. :D
2009. okt. 20. 18:09
8/8 anonim válasza:
Szia!
Ilyenkor mikor ilyeneket olvasok mint a te eseted, hálát adok az égnek (és kicsit magamnak), hogy az én párom nem ilyen tapló fajta.
Ezek azok a pasik, akiknek csak a külső számít! Mindegy nekik, hogy mi történki, csak egy tökéletes nőci legyen mellettük.
Felesleges bármit is mondanod neki! Ha magától nem éri fel ésszel, hogy mekkora változást hoz egy nő életébe, testébe, és személyiségébe az anyaság, akkor kár strapálni magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!