Melyik gyereked a "legjobban sikerült"?
Nekem mind a kettő más, ezért nehéz megválaszolni. Az egyik helyeske, eszméletlen a humora és kifejezetten szórakoztató, nagyon éles eszű, olyan logikai gondolkodása van, hogy felnőtteket tud kimagyarázásra kényszeríteni (pillanatok alatt megérzi, hol a logikai bukfenc és mint a pitbull nem engedi), viszont nehéz természetű is, ami miatt nem mindenkinek szimpatikus.
A másik nagyon szép mint a Barbie baba, de sajnos eszecske is pont annyi szorult a fejecskéjébe... Viszont az a tipikus "jó feleség" kategória, aki házias, sok benne a szeretet, nagyon alkalmazkodó és jó természetű.
Úgyhogy nincs legjobban sikerült gyerekem, mert mind a kettőben van jó és rossz is.
Kedves 2.! Én is hasonló következtetésre jutottam. Az egyik ezért, a másik azért. Viszont nem ilyen egyszerű a dolog. Aki megkérdezte tőlem, elmondta, hogy neki bizony a nagy nagyon nehéz eset, bár mindkettőt egyformán szereti, a kicsi egyértelműen jobban sikerült.
Ha ezt vesszük, a kicsinek nálunk is könnyebb a természete, bár mindkettő nagyon okos, kedves és persze szép, de a nagy nem egyszerű. Komolyan hisztis, erőszakos gyerek, bár kiemelkedően okos. Szóval, ha kicsivel is, de nálunk a kicsi a jobban sikerült. Egyelőre...
Mindkettő más, pedig ikrek. (fiúk)
Az egyik külsőre az a mindenkinek bejövős fajta, igazi kispasi már most, mindenki gratulál, hogy milyen szép. Nagy majdnem fekete szemek, hatalmas pillák, kreol bőr, szőke haj, husisabb ajkak. Viszont természetre nagyon nehéz eset, egy kis tank, akaratos, hisztis, megy, mint a kamikaze. Ezt is észreveszi mindenki. Aztán látom valaki ódzkodik emiatt tőle, van akinek ez a szimpatikus.
A másik angyalarcú, zöld szemű, teli humorral, imád nevetni, viccelődni, a szeme sem áll jól, tele van rafináltsággal. Van akinek ez jön be.
Én nem tudok dönteni, én mindkettőt imádom, mindkettő jól sikerült:)
De ha nagyon kell választani, ebben az életkorban inkább a másodikként leírt kisfiam szokott a nyerő lenni másoknál, hogy miért nem tudom:)
Attól még lehet egyformán szeretni, ha látod a hibáit. Szerintem az sem normális, ha valaki nem akar észrevenni semmit...
A két dolog teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!