Egyévesen 6.5 kilo?

Figyelt kérdés
Mi erről a véleményetek? Hónap végén egyéves lesz a kislány és kb. 6.5 kilo. Állítólag egészséges, vérvételen, gasztron túl van. Eszik mindent, cicizik még kétszer egy nap. Csak kicsi adagokat eszik. Felmenők is vékonyak nagyon, több generáción át. Jó kedvű, cserfes baba. Feláll és sok szót már tisztán mond.
2013. júl. 16. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Semmit.

Barátnőm mindkét lánya 1 évesen 7kg volt.

A nagyobbat küldték minden vizsgálatra. Minden jó lett, de a barátnőm is alacsony vékony.

A kisebbet már nem küldték sehova :-)

2013. júl. 16. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem furcsa ez a méret. Persze függ attól is, mennyivel született.

Az én kislányom majdnem 4 kiló volt születésekor, 3 hónaposan már 7100 grammot nyomott. Gurult is rendesen. De a mozgásfejlődés megindulásával a babaháj szépen eltűnt róla, most 2 évesen 12 kiló.

2013. júl. 16. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon sovány lehet, csont és bőr.

Egy átlagos 1 éves 10-11 kg.

Na ő 4 kilóval kevesebb, az nagyon sok!!!

2013. júl. 16. 22:48
 4/12 A kérdező kommentje:

3000 grammal született. Egyáltalán nem csont és bőr. Kimondottan jól néz ki, a doki szerint is. Még combikája is van.

Köszönöm a véleményeket!

2013. júl. 16. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Hány cm? Kislányom is kicsi, de 6,5 kg-nak elvileg 6 hónaposan "kellett" volna lennie. Ő 1 évesen 8,16 kg volt. Most 3 évesen is csak 11,4 kg.

Nem is a te lányod? Lehet, hogy a szerinted 6,5 kg inkább 7,5-8 kg, az meg nem vészes.

2013. júl. 16. 23:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Az én lányom. Holnap megyünk pontosabb mérésre. 2 hete volt ennyi. 72 cm.
2013. júl. 16. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:

tényleg nem vékony, bár nekem furcsa, a magassága is kevésnek tűnik, legalábbis enyém fél évesen 7620g és 71cm volt.

tehát körülbelül megegyezik a lányod egy éves adatainak.

talán majd a későbbiekben ha nem gyorsul a növekedése, hízása, érdemes lenne egy genetikai vizsgálatra elvinni

2013. júl. 16. 23:32
 8/12 anonim ***** válasza:

A magassága kb. átlagos. De nehezen hiszem el, hogy 71 cm-vel és 6,5 kg-val nem sovány. Jól mérik? Írd már meg, hogy hány kg pontosan. Nem allergiás valamire?

4-es voltam.

2013. júl. 17. 03:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Rendben, ma írok, ha elmentünk dokihoz.

Allergiás a s.barackra és a tejtermékeket sem bírja. Miért kérded?

Anyu szerint mi is ilyenek voltunk. :S

Egyébként tényleg nem sovány, ránézésre nem husikás, de simán jól néz ki. Mindenki csodálkozik, mikor mondom, h hány kilo.

Nem mérik rosszul, mert pont a kevés súlya miatt most 2 hetente jártunk dokihoz, csak nem rontják el mindig...

Csak tanácstalan vagyok, belenyugodjak-e... Doki, védőnő szerint minden oké. MAgándokinál is voltunk és gasztrón is, mindenhol mondták, hogy oké. Csak kicsit keveslem.

Apukája általánosig nagyon vékony volt, csont és bőr. Látnátok ma... Kétszer vacsizik...:D

2013. júl. 17. 08:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja, a magassága rendben, valóban átlagos.
2013. júl. 17. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!