Egyévesen 6.5 kilo?
Semmit.
Barátnőm mindkét lánya 1 évesen 7kg volt.
A nagyobbat küldték minden vizsgálatra. Minden jó lett, de a barátnőm is alacsony vékony.
A kisebbet már nem küldték sehova :-)
Nekem furcsa ez a méret. Persze függ attól is, mennyivel született.
Az én kislányom majdnem 4 kiló volt születésekor, 3 hónaposan már 7100 grammot nyomott. Gurult is rendesen. De a mozgásfejlődés megindulásával a babaháj szépen eltűnt róla, most 2 évesen 12 kiló.
Nagyon sovány lehet, csont és bőr.
Egy átlagos 1 éves 10-11 kg.
Na ő 4 kilóval kevesebb, az nagyon sok!!!
3000 grammal született. Egyáltalán nem csont és bőr. Kimondottan jól néz ki, a doki szerint is. Még combikája is van.
Köszönöm a véleményeket!
Hány cm? Kislányom is kicsi, de 6,5 kg-nak elvileg 6 hónaposan "kellett" volna lennie. Ő 1 évesen 8,16 kg volt. Most 3 évesen is csak 11,4 kg.
Nem is a te lányod? Lehet, hogy a szerinted 6,5 kg inkább 7,5-8 kg, az meg nem vészes.
tényleg nem vékony, bár nekem furcsa, a magassága is kevésnek tűnik, legalábbis enyém fél évesen 7620g és 71cm volt.
tehát körülbelül megegyezik a lányod egy éves adatainak.
talán majd a későbbiekben ha nem gyorsul a növekedése, hízása, érdemes lenne egy genetikai vizsgálatra elvinni
A magassága kb. átlagos. De nehezen hiszem el, hogy 71 cm-vel és 6,5 kg-val nem sovány. Jól mérik? Írd már meg, hogy hány kg pontosan. Nem allergiás valamire?
4-es voltam.
Rendben, ma írok, ha elmentünk dokihoz.
Allergiás a s.barackra és a tejtermékeket sem bírja. Miért kérded?
Anyu szerint mi is ilyenek voltunk. :S
Egyébként tényleg nem sovány, ránézésre nem husikás, de simán jól néz ki. Mindenki csodálkozik, mikor mondom, h hány kilo.
Nem mérik rosszul, mert pont a kevés súlya miatt most 2 hetente jártunk dokihoz, csak nem rontják el mindig...
Csak tanácstalan vagyok, belenyugodjak-e... Doki, védőnő szerint minden oké. MAgándokinál is voltunk és gasztrón is, mindenhol mondták, hogy oké. Csak kicsit keveslem.
Apukája általánosig nagyon vékony volt, csont és bőr. Látnátok ma... Kétszer vacsizik...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!