Nálatok mi volt a vacsora? Ízlet a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Hány èvesek a gyerekek?
Nekem van egy 2 éves kisfiam.
A vacsorânk tea, krèmsajtos kenyèr, zöldpaprika volt.
2013. júl. 16. 20:43
1/9 anonim válasza:
Barátfüle volt:) 4,5 és 2 évesek a lányok, de csak a kisebik van itthon. Meg van egy 2 hós kisfiam. Ízlett neki nagyon:)
2/9 anonim válasza:
Rakott krumpli. Szeretik. :-) 5 éves kislány, 3 éves kisfiú, 13 hónapos kislány.
3/9 anonim válasza:
Főtt tojás, sajt, paprika, paradicsom, csemege hagyma, sajtos kifli. Ízlett a 3 éves kislányunknak :-)
4/9 anonim válasza:
tojássaláta virslivel, fasírttal, apának egy sörrel, nekem egy sommersby vel. a 3,5 hósunk kinézte a szánkból :)
5/9 anonim válasza:
2 éves a fiam.
Virsli volt mustárral, paradicsommal, hagymával, bagettel.
Én rettenetesen rákívántam a császárszalonnára, abból ettem pár falatot. Végre, hetek óta valamit jóízűen ettem.
6/9 anonim válasza:
Kenyérlángost sütöttem, teával finom volt :) A fiam 11 hónapos ő is szereti :)
7/9 anonim válasza:
tarhonya leves volt és lasagne
négy éves fiam van,a lasagne az egyik kedvence,jól belakott
pedig azt hittem nem fog enni belőle,mert Mamánál ebédelt,ott meg lebbencs leves és bolognai spagetti volt.Abból is jól beebédelt.majdnem ugyanazt főztük,mint utólag kiderült
8/9 anonim válasza:
Csevap maradt ebédről. ahhoz csináltam salátát, mi azt ettük. Lányom egyéves lesz a héten, ő saláta helyett sajttal és kiflivel ette.
9/9 anonim válasza:
Lángos tejföllel a másfél évesnek, fokhagymával, tejföllel, sajttal a 8 évesnek. Mindenki elégedett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!