Milyen körülményekre vállaljátok az első babát?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Házasok vagytok? Saját lakás,hiteles,szülőkhöz vagy albérletbe?
Mennyi a havi bevételetek?
2013. júl. 16. 10:54
11/15 anonim válasza:
Én 22 párom 27 éves! Saját házunk van ( örökölt)! Hitelünk nincs,havi bevételünk kb. 250 e Forint!
Spórolunk,mint az őrültek!
12/15 anonim válasza:
28 és 29 évesek vagyunk, mindketten munkanélküliek, a havi bevételünk átszámitva 210.000Ft amit csak élelmiszerre stb. költünk, albérletben élünk ami rezsivel együtt havi 135.000Ft ezt is fizeti az állam. Ezen kivül kaptunk a babára egyszeri támogatást ami 283.000 Ftnak megfelelő összeg. A havi családi pótlék kb 55.000 ft. Szerencsére kapott a párom munkát igy jövő hónaptól már szerencsére nem a segélyből kell megélnünk, de nagyon örülünk annak hogy nem magyarországon élünk mert ott ha elveszted a munkádat nem segitenek ennyit.
13/15 anonim válasza:
Nekünk nem volt tervezve.
21 voltam mikor megszületett a párom 20.
Polgári házasságot kötöttünk,templomival még várunk.
Apukám lakását tettük rendbe újítottuk fel,Ő nem használja,nincs albérlet a rezsit mi fizetjük.
Bevételünk jelenleg 170-180ezer,de most kezdtem el dolgozni egy cégnél ahol ha jól dolgozom megdublázhatom,megtriplázhatom a bevételünket.
Decemberben fogok államvizsgázni.
23L
14/15 anonim válasza:
Én 25 férjem 31 házasok vagyunk, saját hitelmentes ház, havi bevétel nettó 210.
15/15 anonim válasza:
hitelmentes ház, 37-39 évesen házasodtunk össze, aztán rögtön akartunk is babát, mindketten tanárok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!