Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák, mi az első...

Anyukák, apukák, mi az első kisgyerekkori, babakori emléketek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Babakorából senkinek nem lehetnek emlékei, legfeljebb 3 éves korukból.
2013. jún. 25. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
3-4 év között valamikor egy 3kerekű kisbiciklivel tekerek a nappaliban. Ez a legkorábbi emlékem.
2013. jún. 25. 17:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem van. 1 évesen legurultam a lépcsőn, világosan emlékszem. Bölcsis voltam, és emlékszem az útvonalra, arra, hogy hol álltunk meg pogácsát enni, a dadusra, stb. És még sok más dologra is.

Ezt sosem értettem, hogy lehet ilyen magabiztosan tényként kijelenteni olyan dolgot, ami csak a saját tapasztalatodon alapul...

2013. jún. 25. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Óriási nagy hóban kis kék csacsis bőröndömmel a kezemben anyukámmal gyalogoltunk a vasútállomásra. Még nem voltam 3. Utóbb kiderült ekkor hagyta el apámat és mentünk el tőle örökre.
2013. jún. 25. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
1es ez nem igaz! Élénken emlékszem egy jelenetre, anyukám tolt babakocsiban a házunk előtt én pedig nyitogattam a babakocsi tetejét fel-le. 2 éves voltam, mikor ezt a babakocsit ellopták, tehát csak előtte lehetett, mert utána már nem vettek másikat.
2013. jún. 25. 17:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez az...

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 25. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4! Ez nagyon szomorú...:(
2013. jún. 25. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A legelső az, hogy Apu csempézte a konyhát, meséltem ezt Anyunak azt mondta, hogy nem érti hogyan emlékezhetek erre, hisz még csak 1 éves múltam akkor. A bölcsiből számos emlékem van. Pl. a popóban mért láz, a kispuska a kezemben, a nagy plüss maci, ahogy a udvari kis házban ücsörgünk, a sarokban állás, mert bemásztam egy helyre, ahová nem lehetett volna, pedig csak azért mentem oda, hogy az egyik gyerek szemüvegét kihozzam, mert beesett.

Tehát vannak emlékek 3 éves kor előtt is bőven!

2013. jún. 26. 06:17
 9/9 anonim válasza:

Nekem talán ezek a legrégebbi emlékeim:

1. Az oviban elvesztettem a kedvenc plüsscicámat, és csak a következő évben lett meg.

2. Oviban, a terem előtt kivertem a hisztit, mert reggel nem ittam kakaót.:D

3. Az egyik ovistársam elkérte a kezemben lévő piros ceruzát, hogy virágot rajzoljon, de én nem akartam odaadni neki, mert szerintem csúnya virágokat rajzolt.

4. Oviban eldugtam valaki nyakláncát, csak azért, hogy amikor keresik majd, én lehessek a ,,becsületes" megtaláló

2013. júl. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!