Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 gyerekülés között egy felnőtt?

2 gyerekülés között egy felnőtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kisebb típusú autóba hátra 2 gyerekülés közé egy felnőtt? Persze ha befér. Nyaralni mennénk 2 gyerek, 3 felnőtt. Egy autóval mennénk.
2013. júl. 15. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha befér,miért ne?de szerintem nem fér be,nekünk egy mondeonk van,de oda se férne be még egy ember a két gyerekülés közé,pedig ez szerintem nem egy kisebb autó kategória.
2013. júl. 15. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Necces.

Én vékonyabb típusú vagyok, egy szélesebb autóba ültünk múltkor, ott egymás mellé volt két gyerekülés bekötve és én ültem a szélén, de elég szűkösen fértem el.

Szóval ha kicsi az autó és nem olyan vékony alkatú, aki hátul ül, akkor nem biztos, hogy tudtok úgy utazni.

2013. júl. 15. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Nekünk nagyobb típusú autónk van, de pl. 2 felnőtt alig fér el a gyerekülés mellett.

Rövid útra, ha nagyon kell lehet, hogy elfér, de hosszabb útra szerintem így nem alkalmas.

2013. júl. 15. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:

WW Passat,úgy férni el,hogy az egyik gyerekülés még csak a picibabának való,a másik a nagyobbnak való,és egy nem túl vastag felnőtt.

Kisebb kocsiba maximum préselődve,de akkor ne legyen túl messze az út,mert nagyon kényelmetlen.

Esetleg az egyik gyerek nem kicsi még,hogy előre lehetne az anyósülésre?

2013. júl. 15. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekünk egy VW touran autónk van, abban simán elfér hátul egy felnött két gyerekülés között. Nekünk két römer ülésünk van.

Most jöttünk haza nyaralásból 200km út volt csak, de szuperül elfértünk. habár hotelben voltunk, így nem volt annyi cuccunk, mert se ennivaló, se ágynemü, törölközö nem volt velünk. Oda fele 2 felnött voltunk csak, de vissza fele jött a sógorom velünk és én ültem középre, szuper kényelmes volt, még aludtam is hátul.

2013. júl. 15. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 db 15-36 kg gyerekülésünk van és szűkösen elférünk közötte.

Céges autóval járok, ami egy új Fiat Punto. Ha rövidebb útra megyünk 5-en, akkor középre ül be egy nem túl vastag felnőtt, ha viszont hosszabbra, akkor az egyik ülést középre kötjük be és az egyik oldalra ül a felnőtt (aki sajnos rendszerint én vagyok, mivel én vagyok a legvékonyabb) :)

2013. júl. 15. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Elférhet, ha vékonyabb, és bírja a gyűrődést. Nekünk egy Ford Fusionunk van, a nagynak 15-36kg-os Römer ülése van, míg a kicsi még a hordozóban utazik. Szűkösen, de beférek közéjük (amikor a nagynál a 9-18-ast használtuk, nem fértem be). Májusban már voltunk el több napra, úgy, hogy a célig közéjük ültem, most majd 1 hét nyaralás jön.

A kérdés nálatok a gyerekülések közötti helyen kívül, hogy a cuccokat hova teszitek. Én azért is ülök a gyerekek közé, hogy cuccok elférjenek (babakocsi, utazóágy, bőrönd, utazótáska), meg ne kelljen minden fűnél fánál megállni, (pl. szomjas a kicsi, v kiesik a cumija).

2013. júl. 15. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Honda Accord, 2 Römer 9-18-as gyerekülés

ha nem is kényelmesen, de el lehet férni, rövid útra simán bevállaja bármelyikünk, hosszabbnál pedig időnként cserélni fogunk, hogy ne gémberedjen el annyira a hátul ülő felnőtt

2013. júl. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!