Friss anyukák, kismamák, hogy szereznek új barátokat?
Sajnos az én barátnőim mind messzire költöztek, de tartjuk a kapcsolatot, csak jó ha egy évben 2-3x ha találkozunk és ilyenkor is csak rövid időre, tehát maga az összejövetel bár jó, nem képes feltölteni, mert folyton kesergünk a távolságokon, hogy soká lesz a köveetkező találka.
Ugy tudom sokan kisgyermekes anyukkákkal barátkoznak tehát ugyan abból a kategóriából, keresnek új ismeretséget, amilyenbe ők maguk vannak. Én nem vagyok képes erre, mert nem szeretem, hogy folyton csak gyerek téma van és a nevelési különbözőaség esetén meg nehezebben menne az össze csiszódás.
Azok akik elveszítették a régi jó kis barátságaikat azok kerestek, vagy találta új barátságokat? És hogyan?
Sajnos velem is az történt, mint az első válaszolóval. :(
amióta megszületett a fiam, azóta megszűntem számukra létezni. Úgy érzem, nyűg vagyok nekik.
Most levelezek két anyukával, de az ugye mégse ugyanaz. Ha megyünk tanácsadásra, ott elbeszélgetek akárkivel, de utána mindenki megy a maga útjára.
Én a játszóteres időszakban reménykedem,h. ott majd talán kialakul valami.
mayttika@gmail.com
írj, mesélek :)
2. vagyok.
Ez a felajánlás nekünk, többieknek is szól? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!