Ti megmutatjátok a férjeteknek az itteni kérdéseiteket? Vagy meséltek róla, hogy miket olvastok itt?
Megmutatni nem gyakran szoktam azt, amit itt találok, de ha napközben látok valami érdekeset, vicceset, vagy furát, akkor van, hogy elmesélem. Ha mondjuk beszélgetünk valamiről, és arról eszembe jut egy kérdés vagy egy válasz, akkor szoktam mondani, hogy jaj ilyet itt is olvastam.
Mondjuk az én páromat nem zavarja egyáltalán, hogy itt fent vagyok, sőt, inkább kíváncsiskodik, hogy mutassam már meg, hogy miket szoktam ideírni :D Mondjuk az meg engem idegesítene, ha itt ülne, és nézné, hogy miket írok, ezért inkább csak akkor vagyok fent, ha nincs itthon, vagy mással van elfoglalva, vagy ha a munkahelyemen vagyok (sok az üresjárat, amikor el kell ütni valahogy az időt). Nem azért, mert ciki lenne előtte, hogy miket írok, csak idegesít, ha valaki bámulja, ahogy épp megfogalmazok valamit - szóval az is idegesít, ha akkor néz, amikor bármi mást írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!