Ti megmutatjátok a férjeteknek az itteni kérdéseiteket? Vagy meséltek róla, hogy miket olvastok itt?
Hát aki csak egy órácskát van fenn, az tuti nem zavarja a férjeket. De biztos vagyok benne, hogy itt a legtöbben egész nap fenn lógnak, gép előtt esznek, gép előtt szoptatnak, a lakás úszik a szennyben, kaja nincs, és persze panaszkodnak mindenkinek, hogy nincs idejük semmire, és hulla fáradtak.. :)
Kinek nem inge...
Nem,az én férjem is butaságnak tartja az egészet.
Meg is értem,mert elég gyakran akkora irdatlan baromságokat kérdeznek egyesek(köztük a havi 100 feltett mikor lesz családi pótlék téma)
11
Apának bezzeg szabad órákat játszani a gépen, mi?
Az én párom is úgy tartja, hogy ez marhaság, és hülyeség. Van, amikor röhögünk valamin, amit elmesélek neki, de az a humor kategóriából szokott lenni.
Egyébként tényleg nem szereti, sok veszekedésnél hozzám vágja, hogy menjek kérdezzem meg a gyakorin mit kell csinálni ilyenkor, mert ott biztos jobban tudják, és társai.
Úgyhogy már egy ideje egyáltalán nem szoktam neki mondani, hogy mik történnek itt, jobb a békesség.
De nem értem az okát, hogy miért nem szereti, ő is regisztrálva van az oldalra, igaz, hogy sose lép be, csak ha valami elektronikai dolognak néz utána.
17-es vagyok újra, most olvastam el a válaszokat :)
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyi férfi ugrik a gyakorira :) Azt hittem ez csak nálunk van :)
11-es, mondasz valamit, de azért én nem tudom elképzelni, hogy egy igényes nő,anya ne takarítson vagy mosogasson és a gép előtt üljön :)
Egyébként érdekes, mert nálunk nem a géppel, vagy az internettel van baj, a páromat csak és kizárólag a gyakori kérdések zavarja. Azt mondja, hogy hülyeség és nem a valóság amit itt leírnak meg álomvilág, meg mindenki azt mond amit akar. Tudom, hogy csúnya dolog, de eszembe jutott, hogy mi van, ha egyszer régen itt jól felidegesítette valaki és azért fúj rá :D
De ha ennyi pasas tartja marhaságnak ezt az oldalt, akkor valami más lehet a dologban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!