Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belevágnál egyedül az életbe...

Belevágnál egyedül az életbe 3 gyerekkel, ha a férjed nagyon durván megváltozna?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem tudom és nem is akarom elfogadni az új stílusát és viselkedését. Sajnos nagyon nem előnyére változott, és már nem is hasonlít arra, akivel annak idején családot alapítottam. Igazából már félig meg is gyűlöltem az utóbbi időben, nem hiszem, hogy visszatalálna önmagára. Érdemes a csodára várni, vagy inkább elkezdjek egy nyugodt életet egyedül? Nyilván nem jó a gyerekeknek csonka családban, de az sem, hogy a veszekedést hallgassák vagy a feszültséget érezzék egyfolytában... Mit tennél ilyen helyzetben? A gyerekek egyébként mind 3 év alattiak.
2013. júl. 10. 00:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor most kellene elküldeni pszichológushoz, hátha tényleg valami baja van, akár szervi baj is okozhat agresszivitást, nem magas a vérnyomása?

Azért feltételezem, mert azt írod korábban nem volt ilyen. Persze simán lehet az is, hogy nem való neki a család.

2013. júl. 10. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valóban komoly gondjai vannak, hogy valami bántja vagy tényleg kezdik felmondani az idegei a szolgálatott. De azért vagy a felesége a társa hogy ezt kiderísd és segíts neki támogasd hogy mellette legyél. Hiszen erre esküdtetek meg nem pedig arra hogy az elő problémánál elmenekültök. Probáld helyre hozni az életeteket, ne add fel ilyen könnyen. Ha nem sikerül utána is ráérsz lépni.
2013. júl. 10. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok válás-párti (bár magam is váltam), de ha tényleg kihűlt a kapcsolat, és nincs remény helyrehozni, lépnék.
2013. júl. 14. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi lett veletek kedves kérdező?
2013. dec. 12. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!