Ti egyedül mernétek hagyni a babakocsit az utcán?
kisvárosban lakunk. A bevásárlást nekem kell majd megoldanom. Az itteni boltok kicsik, lépcsősek, ezért a kocsit kint kell hagynom. Nyáron a klíma, télen a fűtés miatt minden ajtó zárva, azt sem hallom meg, ha sír.
Vegyek inkább hordozót?
1x hagytam kint a babakocsiban a gyerkőcöt,a fényképésznél,de közvetlen az ajtónál van a pult,fél szemem rajta volt,de akkor is az járt a fejemben,hogy be kellett volna vinne. Azóta hordozót használunk,akkor szoktuk eltenni,amikor már stabilan ülnek. A babakocsit 2 boltba és egy zöldségesbe tudnám bevinni,ha járnék oda,és a bababoltba tudom bevinni. A többi helyen marad a hordozó.
De ha elég nagy a baba (3 hónapos kortól lehet) használhattok kengurut...
Ha nagyon de nagyon de iszonyatosan rákényszerülnék, akkor a kocsit de csak a kocsit kint hagynám. De a babát sohasem!
De talán még a kocsit sem inkább máshová mennék.
Szerezz be hordozókendőt, vagy kengurut, vagy mei tait, vagy válassz olyan boltot, ahová be tudod tolni. Nekünk például a bevásárlás még ha csak 10 zsömléért is megyek, másfél órás séta, mert inkább elmegyek a nagy bevásárlóközpontba, ahol kényelmesen be tudom tolni a babát is.
Nem hagynám kinn, sajnos olyan a mai világ, hogy nem merném megtenni.
Ha nagyon -nagyon be kell menni, a gyereket akkor sem hagynám kinn.
A mi babakocsinkra rá lehetett kapcsolni a hordozót. így elég kényelmes volt. Most meg már 1 éves, az ölemben viszem be, a karomon ül.
A kérdést olvasva azt gondoltam, hogy csak a babakocsit akarod kint hagyni, kétszer elolvastam mire ráeszméltem, hogy az fordult meg a fejedben, hogy a gyereket hagyod kint egyedül az utcán...
Természetesen nem, a gyerekemet soha semmilyen körülmények között nem hagyom egyedül az utcán. A babakocsit lehet hogy kint hagynám, ha muszáj lenne.
Egyébként a városban ahol mi élünk a legtöbb boltba be sem szabad vinni a babakocsit.
Kenguruval szoktunk vásárolni, illetve amióta tud ülni, azóta beültetem a bevásárlókocsiba, ahol van olyan.
Hát sajnos igen, ilyen világban élünk. Emlékszem, amikor az öcsém született, lassan 20 éve, álltunk anyuval a bolt előtt, öcsém a babakocsiban. Kérdeztem: kinnhagyjuk? Nevetett majd mondta: persze, ki akarna ellopni egy kisbabát?
Majd most, amikor a lányommal nem férek be valahova összenézünk anyuval, és szó sem lehet róla, de még a babakocsit sem. Szörnyű világban élünk.
Volt itt egy kérdés, amiben az anyuka elmesélte, hogy csak a postaládáig ment egyedül, mire visszaért a gyereke a bolond szomszédnő kezében volt, aki nagyon-nagyon szeretett volna egy gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!