Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nem féltek strandra menni...

Ti nem féltek strandra menni kisgyerekkel? Mi van ha velepiszkít a medencébe?

Figyelt kérdés
Fèrjem nagyon el akarja vinni a 14 hónapos lányunkat,de èn fèlek,hogy mivan ha ilyesmi baleset törtènik!?

2013. júl. 9. 11:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hallottál már az úszópelenkáról!
2013. júl. 9. 11:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Persze! De azt is,hogy kb minden kifilyik belőle kivève a nagyon kemèny kaki!
2013. júl. 9. 11:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja,azt nem tudom.Mi egyenlőre itthon strandolunk :)3 éves
2013. júl. 9. 11:42
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
Az egyetlen megoldas az uszopelenka! Az a lenyeg, hogy a kaki maradjon bent, a tobbi meg mar nem annyira veszes. Ne allison meg ez titeket!:) Menjetek es elvezzetek a nyarat ameddig meg lehet!:)
2013. júl. 9. 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Ki a f... mondta,hogy ne menjenek??
2013. júl. 9. 11:46
 6/16 anonim ***** válasza:

:) Nem folyik ki a pisi, ez hülyeség. Gumis az oldala.

Amúgy meg ha kifolyik, akkor sincs semmi. Elárulom, hogy a felnőttek 90%a belepisil a medencébe és szerintem csak a gyerekek szólnak hogy pisilniük kell. Kár kihagyni emiatt egy jó kis strandot.

Mi voltunk először a Balcsin, amikor 10hós volt, azóta meg mindenhova járunk. Mióta szobatiszta csak fürdőbugyi van rajta. 2.5éves

2013. júl. 9. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
58%

Utolso:a pisi kifolyik,mivel nincs benne az a zselés anyag ami a normál pelusban bent tartja a pisit,ami megdagad.a moshatóból is kifolyik.

Válasz a kérdésre:ne akkor menjetek strandolni mikor olyat eszik h higabb a széklete.

2013. júl. 9. 11:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Èn nem attól tartok,hogy belepisil a vízbe,hanem a fogzás miatt nèha hígabb a szèklete! Ès ahogy olvasgattan az úszópelusos kèrdèseket, nekem az jött ke,hogy az is kifolyik!
2013. júl. 9. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

a krémes állagu még bentmarad,de azt észreveszed általában ha kakilni készül,bár vizben ez ritka.

gondolj azokra akik babauszásra viszik a pár hós babájukat,és még anyatejes,híg a széklet.ott is bentmarad.

2013. júl. 9. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Hát nekünk nem folyt ki a pisi, mert amikor kijöttünk a vízből, akkor meg volt dagadva a pelus, szóval tuti valami volt benne, ha csak nem uszoda meg Balcsi víz :)
2013. júl. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!