Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 napra megyünk két kisgyerekk...

6 napra megyünk két kisgyerekkel a Dunakanyarba nyaralni. Mennyi költőpénzt vigyünk?

Figyelt kérdés
Sosem nyaraltunk még. Apartmanba megyünk. Mennyi pénzre számítsak, hogy kényelmesen, jól ellegyünk. Napi egy éttermi étkezés, vagy épp ahol vagyunk délben. A reggelit-vacsorát megoldanám, hogy bevásárolnék boltban. Túrázni, hajózni, múzeumozni, strandolni stb szeretnénk. Egyszerűen kikapcsolódni. Főzni kizárt, hogy fogok, nyaralni akarok én is:)
2013. júl. 7. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szuper helyre jöttök,én itt nőttem fel és itt élek. Hova jöttök pontosan? :)
2013. júl. 7. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 150000-re minimum számolnék, de vigyél bankkártyát és akkor tuti nem lesz gond. Én úgy szoktam meghatározni, hogy összeírom, hogy mire mennyi szükséges, és annak a dupláját viszem (ha váltani kell valutát annyit váltok).
2013. júl. 7. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:

kb nézd meg a neten, hova mennétek, ami belépős, így a belépőkre tudsz kalkulálni.

reggeli-vacsi: biztos van tapasztalatod otthon mennyi megy erre el. pl: napi 1 liter tej 200 ft, 1 kg kenyér 300 ft, 30 dkg felvágott 600 ft, 15 dkg sajt 200 ft, zöldség-gyümi 300 ft, joghurt, nasi 500 ft, 3 üveg ásványvíz 300, 1 liter gyümilé 200, 2 sör (ha már nyaralás :-))400 ft. Ez 3000 ft/nap

Fagyizás vagy fő

2013. júl. 7. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, folyt. köv

fagyizás vagy sütizés 1500/nap

Menüs ebéd (biztos találtok) 700/adag * 3=2100

Szóval szerintem 6500-7000/nap kajára, nasira, innivalóra.

Ez 6 napra 42000, de biztos ami biztos (ha van rá keret) 10000/nap + belépők. Szerintem 80000 ft-ba belefér

2013. júl. 7. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:

3-4 nagyon jókat ír, bár tuti nem a dunakanyarban lakik :(

pontosan hova jöttök?

mi is itt élünk, piszok drága környék a turizmus miatt!

ha megírod hova jöttök, megírom hova menj vásárolni!

nagyon nem mindegy, mert szentendrén pl. egy kg paradicsom 800.-, 1kg krumpli 400.-, 1l tej 300.-, egy kis zacskó kakaó 1400.-

én átjárok vásárolni, ott a paradicsom kilója 300.-, krumpli 200.-, 1l tej 170.-, egy nagy(!) zacskó kakaó 1200.-

szóval nagyon is számít, így szívesen segítek.

(ezek amiket írtam, szombati árak, tényleg nagy a különbség :()

éttermek is itt elég drágák, mi pl. nem járunk itt, ha nagy ritkán kedvet kapunk akkor bemegyünk pestre, ott fele akkora számlát kapunk :)

simán csinálhatjátok azt, hogy mindent elterveztek, hogy mikor, mire mennyit költötök. és akkor úgy vásárolsz, rendelsz. csak akkor nagyon meg kell tervezni mindent :)

2013. júl. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!