Van itt olyan, akik nem fognak nyaralni idén?
Harmadik babánkat nyár végére várjuk. A férjem hétfő reggeltől szombat estig dolgozik, a vasárnapok arra kellenek, hogy itthon haladjunk a dolgokkal.
Még a babaszoba sincs kész, meg semmi, elég sok a dolgunk.
A tesókat a kertbe szoktam levinni homokozni, medencézni, stb, de nekik ez elég is. Meg hét közben igyekszem programokat kitalálni nekik, a nagyszülők pedig minden hétfőn fél napra elviszik őket. Ennyi.
Őszintén szólva nem is vágyunk most nagyobb nyaralásra, megvan a dolgunk bőséggel, a férjem is csak akkor jön szabadságra, ha a kicsi megszületett, hogy segítsen itthon.
Mivel még 'tini' vagyok a családommal mennénk nyaralni de nem megyünk.
Régen mindig mentünk úgy 9 éves koromig. De most már nem, mert lett 10 évesen egy kutyám (minidg is szerettem volna, és 5 év után végre megkaptam..).
Nagyon szeretem, sose hagynám másra....
Csak úgy szoktunk elmenni "nyaralni" hogy reggel elmegyünk valahova és este visszajövünk.:)
Pl: Forma1-re, Budpaestre, strandra.
Ilyenkor a kutyus s elvan, persze ilyenkor is már nyüszög, hogy ennyit van egyedül..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!