Kedves utolsó!
Már elnézést, de azért mert te a 8kerben vagy egy franc tudja milyen ótvar faluban élsz, ahol csak gipók laknak, a te problémád, de kikérem magamnak, és az összes Patrícia nevében, hogy ilyen bunkó dolgot írj. Nem hinném, hogy a világos bőrömmel, zöld szememmel és természetes világos hajammal cigány lennék. Becézni meg elég sokféleképpen lehet, inkább ne hangoztasd a tudatlanságod.
Pl.: Pat, Patri, Patric, Tris, Patrísa
Mert a Szabina - Szabi becézéssel, ami fiú név is lehet - sokkal jobb, ugye? Na hagyjuk.
Sajnálom, ha magadra vetted. Nem ótvar putriban lakok, hanem a belvárosban. :) De eddig tényleg csak cigány Patríciákkal találkoztam, de biztos van kivétel, akárcsak te. :)
A többi becézése sem tetszik, szerintem jellegtelen, de hát mindenkinek más az ízlése. :)
Tényleg bocs, ha megbántottalak.
Nekem igazából egyik sem tetszik, és nem is ismerek olyan embert, akinek tetszenének, mégis csodálkozom, hogy miért van ennyi Szabina meg Patrícia.
De nem egyforma az ízlésünk :)
A Patrícia elemegy, csak egyet ismerek (nem cigány). Őt is Pattinak becézik, én nem asszociáltam a pattanásra, amikor meghallottam :)
A Szabinától torkig vagyok. A Szabolcs egy fiúnév, ahogy a becézése, a Szabi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!