Tetszik a Patrícia név?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, és ha nem, akkor miért nem? Szerintem elég ritka, és különleges, néha tetszik, de néha legszívesebben megváltoztatnám a nevemet:S2009. aug. 15. 02:15
1/8 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, mondjuk lehet az is közbejátszik, hogy általánosban volt egy oszt társam akit így hívtak, és mindig nyalizott meg bnyávogott, ezért nem volt túl rokonszenves...
2/8 anonim válasza:
Szerintem szép név így hívják az egyik unokatestvéremet.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Engem a pisztáciára emlékeztet...
4/8 anonim válasza:
A húgomat hívák így. Szerintem szép név.
6/8 anonim válasza:
engem is a pisztáciára emlékeztet :D, de szép név
7/8 anonim válasza:
Engem is a pisztáciára emlékeztet. xD
De amúgy nem tetszik. Olyan fura. És zöldes..
8/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Engem a pattogatott kukoricára emlékeztet. A színvilága pedig pirosas barnás foltos.
Két Patrícia nevű osztálytársam is volt, nem voltam velük egy hullámhosszon.
De konkrétan a hideg futkos a hátamon ettől a névtől, valamiért irritáló számomra. Ez van, sorry :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!