Csaszaros anyukak! Hasznal a haskoto? Es szules utan mennyi idore kezdtetek hasznalni? Tornaztok is?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 10:13
1/2 anonim válasza:
Nekem sajnos kierept és lóg a hasam. Használtam haskotőt is és tornáztam is, de nem sokat ért, bár lehet, hogy rosszabb lenne nélküle.
6 hetes kontroll után kezdtem el haspréseket csinálni, aztán kb a 12. héttől felülről indított hasizmot, de az alulról indítottat csak hónapokkal később tudtam megcsinálni.
2/2 anonim válasza:
Én a hadkötőt már a kórházban felraktam. Ajánlotta is az orvos. 2 hónapig hordtam, mert úgy jobban éreztem magam.
Tornázni nem tornázok, ahhoz én túl lusta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!