Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik nyaralást választaná...

Ti melyik nyaralást választanátok 1,5 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés

A. 2 hét apartmanban, nektek kell főzni, mosogatni, takarítani

B. 1 hét egy szállodában, gyerekmedence, játszóház, játszótér, svédasztalos reggeli és vacsora

2013. júl. 4. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csakis a B. variáció.
2013. júl. 4. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:

mi A-t választottuk, igaz, hogy nem ennyi időre :)

így is el megyünk majd vacsizni, szállodában is meg kell oldani az ebédet csak neccesebb, mert nincs lehetőséged magad megoldani, míg az apartmanba adott a lehetőség.

mi olyan házat béreltünk ki ami 2 szintes, teljesen felszerelt, tehát nekünk gyerekkel kényelmesebb mert vannak szobák, nem csak 1 légtér, van konyha, nem gond este kakaót melegíteni. ez olyan mint egy kertes ház, pár ház van csak és egy nagy kert amiben 2 medence és yakuzzi van :)

nekünk mindent összevetve ez kényelmesebb mint egy szálloda :)

2013. júl. 4. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Csakis B! Az "A" nyaralásban szerintem jobban elfáradsz, mintha otthon lennél, tehát nekem ez nem lenne nyaralás. Én inkább megyek kevesebb napra, de ne kelljen főzni, stb. Szóval egyértelműen B!
2013. júl. 5. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyit tudnánk szánni nyaralásra (lehet, hogy lenne is rávaló, csak valahogy nem szánunk rá ennyi pénzt - még) akkor egyértelműen B. Az rossz idő esetén is jó, míg A változatban ha 15 fok van és esik, akkor nem tudsz mit csinálni.

Mi A. módon szoktunk menni, de csak 5-6 éjszakára, és nem főzök, hanem étterem, lángos stb, kicsit egészségetelenkedünk ilyenkor.

Szeretnék már egyszer 1 hétre szállodába menni fp-val....

2013. júl. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!