Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korig normális ha a...

Hány éves korig normális ha a gyerek játszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem pónik meg ilyesmik, a barátnőmnek a lánya 13 éves és pónikkal és babházakkal játszik és ő így érzi jól magát szerintetek ez még belefér?

2013. júl. 2. 23:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Addig jó míg játszik,nem pedig azon aggódni,hogy terhes-e vagy sem...
2013. júl. 3. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Minél tovább, annál jobb!
2013. júl. 3. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, 10es, szegény kislány még a végén nem fog halálra rémülni ha megjön az első mensije, mint más gyerek. Egyik osztálytársamnak már 9 évesen megvolt. Normális gyerek meg ilyenkor felteszi a kérdést, hogy ez mégis mi a fenére jó? Anyuka meg rendezze le azzal, hogy ehhez még kicsi vagy lányom? Nem azon fog múlni, hogy mikor jön meg a lányodnak, hogy mit engedsz meg nézni neki és mit nem.

Másik barátnőm meg azt se tudta mi micsoda, és teljesen pánikban volt, amikor először megjött neki.

Én már óvodában (! érdeklődő gyerek voltam na :)) tudtam h mi az a mensi, és hogy születik a baba, mégis normális ember lett belőlem, 18 évesen vesztettem el a szüzességem, stabil kapcsolatban.

Úgyhogy szerintem nagyon el vagy tájolva. Nem attól lesz ribi vki h milyen korán van felvilágosítva.

ON: Szerintem normális, főleg ha van kistesója is. Ha meg nincs, és így érzi jól magát, akkor egészségére, majd kinövi ő is, vagy elmegy óvónőnek, és akkor egész életében gyerekekkel játszhat.

22/L

2013. júl. 3. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
13 évesen még simán bariztam,sőt 2 mostoha húgommal 15-16 évesen is leültem fél órára a kedvükért,bár engem már nem kötött le.Az lenne a normális ha 13-14 éves kislányok még játszanának nem bulizgatnának,meg pasiznának.
2013. júl. 3. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
lemaradt attól,még nem baj,ha fel van világosítva a gyerek,sőt az a jó,nem is értem hogy jön ez ide,nyilván nem néz szex filmeket,de azért legyen tisztába a dolgokkal,nekem ilyenkor már meg volt a mensim 13 évesen,és anyukám már 9-10 évesen felvilágosított,19 évesen veszítettem el a szüzességem és immár a vőlegényem,és nem bulizgattam 13-16 évesen,szóval a kettő nem függ össze 23L
2013. júl. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!