Lehet terhes lettem. Szedhetem tovább a gyógyszeremet?
Figyelt kérdés
Nagyon erős savtúltengésem van, Ranitidint szedek rá már egy ideje, sajnos gyengéb dolgok eddig sem hatottak. Ha tényleg jön a baba szedhetem majd ezt tovább? Vagy van olyan erős gyógyszer amit terhesség alatt is lehet majd szedni?
Hétfőn megyek a dokihoz, akkor bizonyosodok meg teljesen, hogy tényleg jön-e a pici, és majd persze ott is rákérdezek, csak hátha tudtok valami okosat mondani nekem. Előre is köszönöm :)
2009. okt. 15. 15:41
1/3 anonim válasza:
Ott van nálad a betegtájékoztató. Olvasd el!
"Terhesség és szoptatás ideje alatt csak egyedi orvosi elbírálás alapján szedhető a tabletta."
2/3 anonim válasza:
A Rennie szedhető terhesség alatt. Ez biztos. A többiről kérdezd meg a dokidat vagy a gyógyszerészt a patikában. ANélkül ne vedd be.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első! "Ott van nálad..."
Arra lettem volna kiváncsi, hogy valaki esetleg szedi-e. Kösz a semmit.
2009. okt. 17. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!