Szedhetem a terhesség alatt Xyzal nevű allergia gyógyszeremet?
Sürgősen kérdezd meg az orvosodat!
Ha nem szedheted, vannak nagyon jó homeopátiás szerek allergiára is, ezeket terhesség alatt is lehet szedni. Viszont nem biztos, hogy egy-két tanács alapján jó szert választasz (esetleg a patikus tanácsára gondolok), érdemes elmenni egy homeopátiás szakorvoshoz! Meglepően jó eredményt tudsz elérni, és nem ártasz a babának!
Én nyár elején volt az allergológusomnál és azt tanácsolta, hogy semmilyen gyógyszert ne szedjek, még orrcseppet se használjak. Mivel nincs az a kismama, akin a kísérleteket elvégeznék, így nem tudják, hogy milyen a gyógyszerek hatása a babára.
Úgyhogy én két hónapot gyógyszerek nélkül vészeltem át, pedig nagyon erős allergiám volt. De ki lehetett bírni. A kamillás gőzőlést alkalmaztam kizárólag, amikor hajnalban már nem kaptam levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!