Varázsfilccel kapcsolatban megosztanád a tapasztalataidat?
Erre gondolok, amiket pl. rendezvényeken kis bemutató keretében külön standokon árulnak: [link]
A fiam nagyon szeretne ilyet, de kicsit sokallottam a 2900 Ft-os árat érte, gondoltam körülnézek vásárlás előtt.
Ha van valakinek esetleg már régebb óta, akkor kíváncsi lennék, hogy meddig elég, nem szárad-e ki hamarabb pl, mint a többi, meg hogy milyen márka és hogy esetleg hol és mennyiért vette.
Köszönöm!
Szia!
Jó minőségű, ugyanaddig jó (évekig) mint a többi jó filc!
Akkor érdemes venni, ha már tud szépen rajzolni a csemete, mert ezzel inkább aprólékosabb mintákat lehet "varázsolni".
Én kb. középső csoportos ovis kortól ajánlom, és azt hiszen a Herlitz üzletben vettem.
Köszönöm a válaszodat!
Tegnap találtam az Auchan-ban, RikRok sajátmárkás termék és csak 500 Ft volt a 10+2 db-os szett!
A hegye nem olyan vastag, viszont ugyanúgy van hozzá 2 db fehér filc, amivel lehet "varázsolni" :)
1. válaszoló vagyok.
Én vettem a Tescoban is annó saját márkás filcet, aminek az egyik vége filc, a másik pedig pecsét, mi azt is nagyon szerettük, olcsóbb volt mint a többi márkás, és az is jó sokáig kitartott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!