Mikor tud vajon nappal az ágyában aludni a 10 hónapos lányom?
Nappal csak babakocsiban alszik el még mindig. Amivel most az a bajom, ha felébred, és épp nem vagyok ott, ki is eshet belőle, mert felül, feláll, feltérdel benne.
Viszont fél óra alvás után mindig megébred, és ha rázogatom, visszaalszik még egy, másfél órát. Ha berakom a kiságyba, ott is felébred, de ott végleg, mert abban ugye nem tudom tologatni és rázogatni sem. Volt még így valaki?
Éjjel nincs gond, alszik az ágyában.
Hát pedig muszáj lesz átszokni már!
Gyakorolj vele! ha mindig az ágyában alszik, szerintem egy hét múlva elég fáradt lesz, hogy visszaaludjon! Simogasd a hátátt és dúdolj!
Lehet, hogy elég lesz már napi egy alvás lassan!
Köszi a tippet, meg fogom próbálni. :)
Még nem nagyon tér át szerintem az egyszeri alvásra, reggel ébredés után 2 órával már nagyon álmos... Legkésőbb 11-kor felkel, és este 8-ig hosszú lenne, ha nem aludna. Olyan szépen jelzi, mikor álmos... :)
Csak próbáltam már az ágyban alvást, fél óra múlva felpattan (sírva) és már nem tudom visszaaltatni. Ugyanakkor a babakocsit megmozgatom, és még ráhúz egy-másfél órát.. Na ez a nem mindegy.. :)
Szia!
Tavaly az enyém is ezt csinálta és mikor jött a hideg, fázott a kis segge és bekéreckedett az ágyába.
Szerintem 10 hónaposan még bőven aludhat kétszer, az enyém 13 hónaposan szokott le a kétszeri alvásról.
Próbálj mellé feküdni, ha elalszik tedd át a kiságyba, hátha úgy biztonságban érzi magát és nem ébred fel olyan hamar.
Plusz én a kiságyban is "ráztam", paskoltam a seggét, és pikk pakk elaludt, he hamar felébredt, visszamentem és megint paskoltam, visszaaludt.
Próbáld pár napig nem babakocsiba tenni, hátha megszokja, hogy az már nem arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!