Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor tud vajon nappal az...

Mikor tud vajon nappal az ágyában aludni a 10 hónapos lányom?

Figyelt kérdés

Nappal csak babakocsiban alszik el még mindig. Amivel most az a bajom, ha felébred, és épp nem vagyok ott, ki is eshet belőle, mert felül, feláll, feltérdel benne.

Viszont fél óra alvás után mindig megébred, és ha rázogatom, visszaalszik még egy, másfél órát. Ha berakom a kiságyba, ott is felébred, de ott végleg, mert abban ugye nem tudom tologatni és rázogatni sem. Volt még így valaki?

Éjjel nincs gond, alszik az ágyában.

2009. okt. 14. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát pedig muszáj lesz átszokni már!

Gyakorolj vele! ha mindig az ágyában alszik, szerintem egy hét múlva elég fáradt lesz, hogy visszaaludjon! Simogasd a hátátt és dúdolj!

Lehet, hogy elég lesz már napi egy alvás lassan!

2009. okt. 14. 16:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, meg fogom próbálni. :)

Még nem nagyon tér át szerintem az egyszeri alvásra, reggel ébredés után 2 órával már nagyon álmos... Legkésőbb 11-kor felkel, és este 8-ig hosszú lenne, ha nem aludna. Olyan szépen jelzi, mikor álmos... :)

Csak próbáltam már az ágyban alvást, fél óra múlva felpattan (sírva) és már nem tudom visszaaltatni. Ugyanakkor a babakocsit megmozgatom, és még ráhúz egy-másfél órát.. Na ez a nem mindegy.. :)

2009. okt. 14. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Tavaly az enyém is ezt csinálta és mikor jött a hideg, fázott a kis segge és bekéreckedett az ágyába.

Szerintem 10 hónaposan még bőven aludhat kétszer, az enyém 13 hónaposan szokott le a kétszeri alvásról.

Próbálj mellé feküdni, ha elalszik tedd át a kiságyba, hátha úgy biztonságban érzi magát és nem ébred fel olyan hamar.

Plusz én a kiságyban is "ráztam", paskoltam a seggét, és pikk pakk elaludt, he hamar felébredt, visszamentem és megint paskoltam, visszaaludt.

Próbáld pár napig nem babakocsiba tenni, hátha megszokja, hogy az már nem arra való.

2009. okt. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!