Én baromira nem ezt tapasztalom, hanem azt hogy ha valakinek pl én 30 év alatt 2 gyereke van úgy néznek rá mintha a Holdról jött volna. Mindenütt éreztetik, hogy mekkora hátrány. Viszont ha van egy 35 év körüli nő akinek esze ágában sincs az életét és a munkáját feladni és megkérdezik tőle hogy miért nincs gyerek, akkor azt mondja, hogy a lakás a munkahely stb miatt akkor mindenki megértően bólogat
2013. jún. 27. 15:44
6/7 anonim válasza:
Nem azt ítélik el hogy nem akar gyereket hanem azt ahogy a gyerekes nőkről nyilatkoznak (nem adnak magukra, ősanya) illetve lenézik azokat a nőket akik szültek és a testükön ez látszik. Szerintem..
2013. jún. 27. 16:04
7/7 zabmester válasza:
Szerintem pont, hogy manapság ítélik el kevésbé. Ahogy visszafelé haladunk az időben, sokkal inkább elvárás volt ez a nőktől. Csak szintén ahogy egyre távolodunk visszafelé az időben, úgy tudták sokkal inkább maguknak megtartani a véleményüket az emberek. Most meg sokan úgy érzik, hogy joguk, sőt, kötelességük mindenkinek az életébe beleszólni.
De ma már hála a jó égnek olyan világot élünk, hogy a nők eldönthetik, hogy akarnak-e gyereket, vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!