Anyukák, hogy van ez az utazási kedvezmény?
Figyelt kérdés
MÁV-ra érdekelne, kisfiamnak van utazási kártyája, (meghosszabbított gyeshez kaptuk).
most néztem a máv menetrendjét, hogy menni lenne ha vonattal mennénk nyaralni. egy teljes árú jegy 4200Ft.
bex-eltem, hogy 90%-os tartósan beteg személy kísérője, és kiadta, hogy 1800Ft.
és ebből ha jól értelmezem akkor 2 kéne, mert ugye a gyerek is jön velünk. hogy van akkor ez a 90%-os kedvezmény, komolyan nem értem!
valaki tud segíteni?
2013. jún. 27. 11:17
1/3 anonim válasza:
hány éves a gyerek?és ki a tartósan beteg?
2/3 A kérdező kommentje:
4 éves, a gyerek a tartósan beteg.
mi hárman mennénk, ugye így a gyereknek és egyik kísérőjének elméletileg 90%-os kedvezmény járna, és egy teljes árú jegyet kéne vennünk, ami számításaim szerint 5000.- körül lenne, de az elővételi rendszer ezt közel 8000.-re számolja :S
2013. jún. 27. 14:16
3/3 anonim válasza:
A gyerek utazása ingyenes, mert 6 év alatt nem kell érte fizetni. A Tiéd elvileg 420 Ft, a férjedé 4200. + van most ez a külön fizetendő nem tudom mi a neve, az km függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!