Kis közvéleménykutatás! Termékbemutatással kapcsolatban válaszolnátok? Baba melletti munka, ezért kérdezem itt.
A párom az őrületbe kerget, azon gondolkozik, hogy ha már itthon leszek szülés után, belevághatnánk a FLP (Forever Living Products) üzletbe, mert jó pénzek vannak benne. Ezért csinálnék egy kis közvéleménykutatást, mert szerintem már rengetegen ismerik, és használják is ezeket a termékeket. Válaszoljatok minél többen!
1. Hallottál már a FLP-ről?
2. Voltál már valaha termékbemutatón?
3. Vásároltál már terméket?
4. Be vagy iratkozva? Szerzel pénzt belőle?
5. Gondoltál már arra, hogy a baba mellett ilyesmivel (vagy hasonló termékcsaláddal) foglalkozz?
Szerintem 10 nőből 9 ismeri. Előre is köszi a válaszokat!
Én ezt konkrétan nem ismerem,de jo pár MLM rendszert igen.Ahogy egy előző válaszoló írta,amig látnak benned fantáziát,addig "segitenek".
Olyanba kezdj bele ha MLM-mel akarsz foglalkozni,ami érdekli is az embereket(engem ezek az aloés cuccok nem hatnak meg)inkább akkor parfüm vagy a tupper,erre jobban szüksége van mindenkinek.
1. Nem hallottam még róla (én az a maradék 1 vagyok a 10-ből)
2. Nem voltam
3. Nem vásároltam
4. Nem
5. Konkrétan ezzel nem akartam foglalkozni, mert nem ismerem, de kerestem hasonlót, végül nem találtam olyat, ami megfelelne, de már 2 éves a fiam, így már nincs szükségem ilyenre, mert dolgozom.
1.igen hallottam róla
2.igen voltam
3. igen vásároltam is.
4. nem
5nem soha és semmi hasonlót sem.
A sógornőm elkezdte de bele is bukott pedig nagy városban lakik. Munka és 2 gyerek mellett nem bírta és nem sokan vásároltak. Amúgy én nem bírnék az emberek nyakára járni.
annyi féle nyavalya van ma már és mindegyik csak a maga hülyeségét dicséri és különben is nagyon szkeptikus vagyok mindennel, nem hiszem a felét sem amit állítanak ezekről a termékekről.
1. Igen, régóta tudok róla.
2. Nem. Ha a dobozrázogatós vásároltatós fajtára gondolsz. Olyanon voltam, ahol orvos beszélt a termékekről, de nem lehetett vásárolni.
3. Igen.
4. Igen és igen.
5. 8 hónapos a lányom, szülésem előtt kezdtünk vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!