3 gyerekkel mennyivel lett nehezebb az életed?
Figyelt kérdés
Főleg az anyagi oldalára gondolok? és az iskolai évekre, mert gondolom, amíg ovis, addig anyagilag nem is igazán érezzük meg.2013. jún. 27. 05:36
1/2 gömbicica válasza:
szia :-)
anyagi oldalról annyira, amennyire szükségét érzed.
függ a gyerekek korától, nemétől is ugye, hogy egymás ruháit tudják-e hordani. Nem kell mindenből ujat venni sem, rengeteg bababolt van, ahol harmad,-fél áron megvehet az ember zoknitjól babakocsiig bármit. de gondolom ezt Te is tudod.
MIKOR MEG NŐNEK, akkor eszébe sem jut az embernek ezen filózni, akkora örömet tudnak adni.
Az iskolai időszak már más tészta. Azt sajnos alapjáraton felturbózták már a sok kötelező hülyeséggel.
(bocs, hogy sokra nem mentél velem, de tényleg az igényektől is nagyban függ, hogy "mibe kerül" egy gyerek)
Üdv. :-)
2/2 anonim válasza:
Nekünk is 3 van,és erősen gondolkozunk egy 4. babán is,de ez még a jövő zenéje... A lányunk most megy majd 4. osztályba a középső elsőbe a kicsi kiscsoportba. Ez lesz az első olyan évünk,amikor mind a háromnak finanszírozni kell már az iskolát és az ovit.Igazából eddig még nem éreztük meg,hogy nagycsalád vagyunk.Sőt! Sokkal több kedvezményben van részünk.Meg van mindenük ami kell,eljutunk vadasparkozni,vidámparkozni,vad kempingezni,ha kinövik a bringát futja újra.A ruházkodáson tudok a legtöbbet megspórolni.Tény,hogy nem márkás cuccokba nyomatják,de nem hiszem hogy kevesebb tőle a gyerekem.Így is vannak nevelve.Tiszták és nem szakadtak,divatosan öltöztetem őket,nem az én gyerekkori nadrágjaimban kell lennie a lányomnak se. Gondolom a felső suliba több kiadásunk lesz,de úgy gondolom,van bennünk annyi szorgalom,hogy meg fogjuk oldani azt a helyzetet is.Okosan,spórolva és ésszel sztem fel lehet nevelni 2-nél több gyereket is,becsülettel,tisztességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!