Anyukák ti mit tennétek? (Játszóteres sztori)
Szia!
Én meg úgy vagyok vele, hogy szólnék, hogy csak a felébe, mert a játszótér minden gyermeké!
Ugyan olyan joga van egy egy éves üllő babának is csak rakosgatni a homokkal csak ismerkedik s a formákat rakosgatja, mint egy őt évesnek aki már a vizes homokkal szeret játszani.
Ha nem kompromisszum képesek akkor állnék csak tovább!
De felesleges vitát nem szítanék, annyit nem ér.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Könyörgöm, nem azt mondtam, hogy az egy éves ne menjen játszóra, de a kérdés kb úgy szólt, hogy hogy jön ahhoz a másik gyerek, hogy sarazzon a homokozóban, amikor ilyen kicsi gyerekek is ott ülnek.
Nekem is van egy ennyi idős lányom, és egy 3 éves fiam, se sosem azt vártam, akármennyi idősek is voltak, hogy majd RÁNK lesz más meg a más gyereke tekintettel, mert mondjuk a kicsi még csak egy éves.
Jobb a békesség és teljesen egyszerű a megoldás.
4-5.éve nagy valószínűséggel oviba van, menjetek akkor amikor ők oviba vannak, ti meg otthon.
Igen, akkor tuti csak én értelmeztem félre a kérdést, én kérek elnézést.
Csak ebben az utolsó mondatodban, h "és ezért mindenki azt csinál, amit akar?" annyi undokság van.
Ezért mondtam, h lesz majd a te kis angyalkád is ennyi idős, fog majd ő is hülyén játszani, és akkor más nemtisztaságmániás anyuka fog rólad kérdezni a gyakorin.
Mi egyébként ezért nem járunk játszóra, nekem tökre nem hiányoznak ezek a konfliktusok.
Ha ennyire zavar, akkor szólj a kísérőnek, aztán kész.
Igen, az a megoldás, hogy valahogy "elfelezitek" a homokozót. De azt remélem, tudod, hogy ezek után, ha a kisfiad bele szeretne menni a nagyok sarába, és te ezt nem szeretnéd, akkor arról nem a nagyok tehetnek, hanem neked kell megakadályozni? (Bocs, ha ez számodra nyilvánvaló, nálunk rendszeres a konfliktus abból, hogy a sárellenes anyukák elvárnák, hogy senki más se sarazzon, mert az ő gyerekük hisztizik, hogy bele akar menni.)
Úgyhogy jól látod, a játszótér mindenkié, kompromisszumos megoldást kell találni. Ha kedvesen(!) szólsz, akkor biztosan segítőkészek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!