Miért nem kapunk a Libero-tól mi is pelus mintákat?
Figyelt kérdés
Többször olvastam hogy regisztrálás után rendszeresen küldenek mintákat. Már régen regisztráltam magam az oldalukon de még nem is jött semmi.2009. okt. 12. 20:36
11/13 anonim válasza:
Na, erre kíváncsi leszek, ugyanis a kisfiam vasárnap lesz 8 hónapos! Ha kapunk valamit, jelzem!
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Megígértem, hogy jelzem, ha kapok valamit. Nos, pelenkát még mindig nem kaptunk, eddig vártam rá. Kisfiam már 9,5 hónapos. A múlt héten jött egy levél a Libero Klubtól, benne egy 500 ft-os kupon, amit a Tescoban lehet levásárolni up&go pelenkára. Hozzáteszem, barátnőm kisfia 4,5 hónapos, és már a 2. mintacsomagot kapta!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Hát a mintára várhatunk is, mi 9 hónaposak leszünk :( A kupont én is megkaptam.
2009. dec. 9. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!