Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kapunk a Libero-tól...

Miért nem kapunk a Libero-tól mi is pelus mintákat?

Figyelt kérdés
Többször olvastam hogy regisztrálás után rendszeresen küldenek mintákat. Már régen regisztráltam magam az oldalukon de még nem is jött semmi.
2009. okt. 12. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, erre kíváncsi leszek, ugyanis a kisfiam vasárnap lesz 8 hónapos! Ha kapunk valamit, jelzem!
2009. okt. 15. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Megígértem, hogy jelzem, ha kapok valamit. Nos, pelenkát még mindig nem kaptunk, eddig vártam rá. Kisfiam már 9,5 hónapos. A múlt héten jött egy levél a Libero Klubtól, benne egy 500 ft-os kupon, amit a Tescoban lehet levásárolni up&go pelenkára. Hozzáteszem, barátnőm kisfia 4,5 hónapos, és már a 2. mintacsomagot kapta!
2009. dec. 8. 15:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Hát a mintára várhatunk is, mi 9 hónaposak leszünk :( A kupont én is megkaptam.
2009. dec. 9. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!