Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kapunk a Libero-tól...

Miért nem kapunk a Libero-tól mi is pelus mintákat?

Figyelt kérdés
Többször olvastam hogy regisztrálás után rendszeresen küldenek mintákat. Már régen regisztráltam magam az oldalukon de még nem is jött semmi.
2009. okt. 12. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én se kaptam, pedig kb fél éve regisztráltam a Libero klubba :(
2009. okt. 12. 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Még én sem kaptam soha,pedig már majd egy éve tag vagyok.
2009. okt. 12. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Én se kaptam. Úgy látszik, kamu.
2009. okt. 12. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam még, pedig már egy ideje regisztráltam. Viszont küldtem a barátnőmnek meghívót, és ő a regisztrálás után kb. 2 héttel kapott is 2-3 pelust! Komolyan nem értem, hogy is van ez?!
2009. okt. 13. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Sztem külön-külön írjunk emailt,hátha válaszolnak vkinek vmit.Én már több dolog miatt is írtam,és eddig mindig válaszoltak.
2009. okt. 13. 13:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak mi nem kapunk. Ez jó ötlet hogy írjunk levelet miért is nem kapunk.
2009. okt. 13. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Én szülés előtt vagy után 1-2 héttel regisztráltam (nem tudom pontosan mikor), és 3 hónapos volt a lányom, amikor kaptunk pelus mintát, 2 db-ot. Meg volt mellette egy kis leírás a 3 hónapos gyerkőcökről.
2009. okt. 13. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
A 2.válaszoló vagyok.Írtam nekik,és már válaszoltak is.Szóval:1,3,és 8 hónapos korban szoktak termékmintát küldeni.Ha a regisztrációkor a baba ennél már idősebb,akkor nem küldenek.Ettől függetlenül nekem most felajánlottak egy 500 ft kedvezményre jogosító kupont,melyet a Tescoban válthatok be.Mondtam én,h gyorsan válaszolnak(és sztem korrektek).
2009. okt. 14. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!1 hónapos korban abban az esetben küldenek,ha a szülés előtt regisztrálsz(ott fel kell tünetni a szülés várható időpontját)
2009. okt. 14. 17:09
 10/13 A kérdező kommentje:
így már akkor értem! Mi pont lecsúszunk a 3 hónaposról is, majd csak akkor 8 hónaposan kapunk.
2009. okt. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!