Miért nem kapunk a Libero-tól mi is pelus mintákat?
Figyelt kérdés
Többször olvastam hogy regisztrálás után rendszeresen küldenek mintákat. Már régen regisztráltam magam az oldalukon de még nem is jött semmi.2009. okt. 12. 20:36
1/13 anonim válasza:
én se kaptam, pedig kb fél éve regisztráltam a Libero klubba :(
2/13 anonim válasza:
Még én sem kaptam soha,pedig már majd egy éve tag vagyok.
3/13 anonim válasza:
Én se kaptam. Úgy látszik, kamu.
4/13 anonim válasza:
Én sem kaptam még, pedig már egy ideje regisztráltam. Viszont küldtem a barátnőmnek meghívót, és ő a regisztrálás után kb. 2 héttel kapott is 2-3 pelust! Komolyan nem értem, hogy is van ez?!
5/13 anonim válasza:
2.vagyok.Sztem külön-külön írjunk emailt,hátha válaszolnak vkinek vmit.Én már több dolog miatt is írtam,és eddig mindig válaszoltak.
6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak mi nem kapunk. Ez jó ötlet hogy írjunk levelet miért is nem kapunk.
2009. okt. 13. 14:21
7/13 anonim válasza:
Én szülés előtt vagy után 1-2 héttel regisztráltam (nem tudom pontosan mikor), és 3 hónapos volt a lányom, amikor kaptunk pelus mintát, 2 db-ot. Meg volt mellette egy kis leírás a 3 hónapos gyerkőcökről.
8/13 anonim válasza:
A 2.válaszoló vagyok.Írtam nekik,és már válaszoltak is.Szóval:1,3,és 8 hónapos korban szoktak termékmintát küldeni.Ha a regisztrációkor a baba ennél már idősebb,akkor nem küldenek.Ettől függetlenül nekem most felajánlottak egy 500 ft kedvezményre jogosító kupont,melyet a Tescoban válthatok be.Mondtam én,h gyorsan válaszolnak(és sztem korrektek).
9/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok!1 hónapos korban abban az esetben küldenek,ha a szülés előtt regisztrálsz(ott fel kell tünetni a szülés várható időpontját)
10/13 A kérdező kommentje:
így már akkor értem! Mi pont lecsúszunk a 3 hónaposról is, majd csak akkor 8 hónaposan kapunk.
2009. okt. 15. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!