Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól kell a 2. -es cumi?

Meese kérdése:

Mikortól kell a 2. -es cumi?

Figyelt kérdés
%hós a fiam és majdnem 1 órán ár keresztül eszik a cumis üvegből!Ezt tudom,hogy baj....Kicsi lenne neki?Váltsag kettesre?
2013. jún. 21. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom akkor 6 hós kortól ajánlják a 2-es cumit.
2013. jún. 21. 21:03
 2/4 Kerria ***** válasza:

Nagyon babafüggő.

Én kb 10 hónaposan váltottam neki 2-esre, mert eszméletlen gyorsan akart enni, így viszont hasfájása volt. Emiatt maradtunk a kicsinél... Most másfél éves és az esti tápiját 3-mas cumiból eszi.

Hivatalosan az AVENTnél a normál folyásúnál a 2-est már 1 hónaposoknak is ajánlják...

[link]

Próbáld ki szerintem egész bátran, és meglátod, hogy boldogul.

2013. jún. 21. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a 3 hét után váltottunk, mert nagyon szívott volna, de alig jött vmi.Én szoptattam és pótlás kellett.Aki anyatejes az megtanulja, hogy a ciciből van, hogy ömlik a tej.Jövő héten lesz 10 hós, s most akartam átszoktatni a szívástól függő itatópohárra, de sehogy nem megy, aztán vettem y-cumit is, de abból meg nagyon jön.Úgy gondolom jövő hónapban megveszem a 3-st a cumisüvegre.nagyon ragaszkodik hozzá, itatópohár nem jó neki.lehet később menni fog.Szerintem neked már rég kellett volna váltani.5 hósan 1 óráig eszik???Nálam a szopi mindkét mellből kb.120-150ml ugyanilyen idősen max 30 perc volt.Nagyon lassú szerintem a tied.Nem dühös, hogy nem halad a kaja? Csak tápszeres baba, akkor azért ilyen türelmes?
2013. jún. 21. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Tejcsis volt,csak korházba került és elapadtam!3hós koráig szopott utána 1-2 szopit tudtam még neki és többi táp!Annyira nem mondanám idegesnek,csak az a baj,hogy annyira elfárad hogy utána aludni is akar :(!Nincs hami utáni játszás!Régen hasfájós volt,remélem ha váltok akkor nem lesz az!!!!

U.I:Köszönöm a hasznos válaszokat :)

2013. jún. 22. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!