Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit érdemes...

Milyen babakocsit érdemes vásárolni téli babának? Milyen kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés
Januárra várjuk a Picikénket. Használt babakocsiban gondolkodunk, de nem tudjuk, milyen lenne a legmegfelelőbb. Ha valakinek van valami okos ötlete (esetleg konkrét ajánlata), köszönöm a segítséget!
2009. okt. 12. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szia,én is használtat vettem,nekünk olyan hogy télre van lábzsák és több szögben dönthető,nagykerekü és késöbbre gondolva átalakitható sportkocsivá igy nem kell majd venni másikat.sztem ez a legjobb amihez van lábzsák is.a teszveszen elég jókat lehet reális áron találni.üdv 39h kismami
2009. okt. 12. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat vegyél amihez van mózeskosár rész is. A sportrészbe még túl pici hogy beletedd, a mózes viszont direkt újszülöttnek jó, és eléggé szigetel is a hidegben.
2009. okt. 12. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is januárra várjuk a babát, és én is pont ezen dillemmázok! Én a tesz-veszen néztem egyet, csak sajnos nem tudok most belépni az oldalra, és nem tudom pontosan az eladó nevét, hogy meg tudjam mutatni. Nem tudom mennyit szántok rá, 43.000 az alap, ez mélykocsi, átalakítható sportkocsivá is, mózes van hozzá, meg egy pár apróság. Amihez még plussz van autós horozó is, az 57.000 forint. Nagyon jó értékelések vannak róla, ha érdekel, később, ha be tudok lépni, bemásolom a linket!
2009. okt. 12. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

utolsó vagyok, ez a link

2009. okt. 12. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi Bergont vettünk, ahhoz is van lábzsák, bélelt a sátor része is, újszülött kortól használható, át lehet alakítani sportkocsivá. Nagyon szeretem, mert sokáig elfér benne a gyerkőc, viszont összecsukva is elég nagy darab+nehéz, tehát nem egyszerű szállítani pl.autóban.
2009. okt. 12. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is januárra vagyok kiírva, és én is azt a babakocsit néztem ki, amit belinkelt az egyik válaszoló. Baby merc. Tök jó kocsi!
2009. okt. 12. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi is januárra várjuk a Picit, használt, mózeskosaras Peg Peregot vettünk. A legjobb babakocsi-márka :) Jó tapasztalataim vannak :)

Téli babának a legfontosabb szerintem a mózeskosár, abban van védve a legjobban.

Egyébként pedig az a megfontolandó, hogy kell-e lépcsőn cipelned, azaz mennyire nehéz, teszitek-e autóba, azaz mekkorára csukható össze, valamint a kerekek mérete, azaz hogy terepen kell-e tologatnod.

2009. okt. 12. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon tuti a belinkelt babakocsi!
2009. okt. 12. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: csak nekem túl nehéz lenne a lépcsőkön.
2009. okt. 12. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekunk is treli babank van.

Nekunk Chicco Trio van.

En nagyon elegedett vagyok vele.

Konnyu, esernyo tipusu, van mozeskosara, sportkocsiva alakithato, +labzsak, autoshordozo van hozza. Imadom a szinet, amugy a huzat egyaltalan nem kenyes, konnyen leveheto, gepben moshato, hamar szarad.

Egyetlen amit hianyolok, hogy a "kormany" nem atfordithato.

[link]

2009. okt. 13. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!