Elmondjam neki és ha igen hogyan?
Nem ide való a kérdés, de itt már sok hasznos tanácsot kaptam...
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, a mai napig imádjuk egymást, 2 gyerekünk van, a 3. tervben, mert a férjem nagyon szeretne még gyereket! Nagyszerű Apa, mindent megtesz a gyerekeiért, engem a tenyerén hordoz, igazi álom férfi, annyira szeretem!!
Mikor megismerkedtünk és egy gyárban dolgoztam, ő ott főnök volt, nem az én főnököm de mégis csak főnök...
Randizni kezdtünk... Tudtam hogy 3 diplomája van, míg nekem csak 10 általánosom és egy okj-s képzésem... Szégyelltem... Ezért azt hazudtam, hogy van érettségim... Persze azóta rájöttem, hogy nem nézett volna le akkor sem ha megtudja az igazat, de akkor és ott ezt mondtam neki... Azóta is így tudja, bár nem téma köztünk ez a kérdés...
Mivel a kapcsolatunk elképesztően szeretetteljes és a bizalomra épül engem ez 6 éve nyomaszt, folyamatosan rágódok rajta, hogy el kéne mondanom, de nem merem... Viszont egyszer úgyis kiderül... Annyira félek, hogy csalódni fog bennem, hogy mit fog gondolni...
Köszönöm, hogy meghallgattatok...
Sajnos nekem nem voltak olyan családi körülményeim hogy tanulni tudjak, nem mentegetésképp de 17 évesen már melóztam feketén különben nem tudom hol végzetük volna anyukámmal...
Akkor erőt veszek magamon és elmondom, köszi...
2.vagyok.
Nem bántásból írtam, nem akartalak megbántani.
Nekem csak érettségim van és már semmit nem ér :-(.
szerintem úgy értette, hogy 10. osztályos koráig járt iskolába 11.-ben már nem, hiszen írja,hogy 17 évesen ment dolgozni.
Szerintem is nyugodtan elmondhatod, ha valóban ilyen a kapcsolatotok, mint írod, akkor nagyon kedves lesz és azt fogja mondani, hogy ezt felesleges volt eltitkolnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!