Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen játékot szeretnek a...

Milyen játékot szeretnek a másfél éves kisfiuk, amivel "tanulnak" is?

Figyelt kérdés
formakereső már van :)
2009. okt. 12. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Lego (duplo) - szerintem ez nagyon jó. A fiam másfél éves kora körül kezdte "értelmes célra" használni, már ekkor öszerakosgatott belőle ezt-azt, persze egyszerű dolgokat. De gyakorlatilag már bármit csinálhattok együtt, az én fiam a főzéstől a takarításon át mindenben "segít" és szerintem ezek a mindennapi dolgok is nagyon jól fejlesztenek. Mamával meg például "szerelni" szoktak ezt-azt, szétszednek eszközöket (pl. kávéfőző, vízcsap, kilincs) és összerakják. Nagyon hamar fejlődnek ebben a korban. Meglátod, egy-két ilyen közös dolog és legközelebb már ő akarja, mert neki élvezet a felfedezés!
2009. okt. 12. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

:))

Másfél éves kisfiúk(no,meg a kislányok is)mindenből tanulnak.Legyen az egy 15 ezer forintos "anyuhelyettesítő" menő játék,legyen az 3 db műanyag flakon.Persze mindegyikből mást tanulnak.Azt döntsd el,hogy neked mi a fontos,mit szeretnél neki megtanítani!:)

2009. okt. 12. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!