Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mi van? Vajon...

Ilyen esetben mi van? Vajon engedik?

Figyelt kérdés
Tegyük fel elmegyek egy CTG vizsgálatra egyedül,mert nincs aki velem jöjjön.Ne adjisten rossz eredmény lesz,azonnal meg kell császározni.Riasztom a családom természetesen,jönnek is,de a kiskorú húgom-15 éves-ér be leghamarabb.Ilyenkor odaadják neki a babát,miután lefürdették,vagy ez,hogy működik?
2013. jún. 17. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem befektettek szombati napon mert görcseim voltak. Hétfőre nagyon leromlott a szívhangja a lányomnak. Előtte 2 órával volt bent apa látogatóba. Épph hazaért hívtam is h azonnal jöjjön vissza mert MOST tolnak a műtőbe császárra! Pedig úgy volt h másnap jöhetek haza! Apa épph beért. De már be nem engedték hozzám a műtőbe ha kicsit hamarabb ér be be is jöhetett volna. De amikor toltak ki először a lányomat vitték a csecsemőosztályra. Apa úgy állította meg a nővérkét h hogyan is hívják a babát. Mondták és úgy vágta rá h de ő az ő lánya. Gyorsan csak annyit mondtak neki h rendben van vele minden és vitték is el. Fél óra múlva az ajtóba kihozták neki megmutatni de meg nem foghatta. Szerintem a 15 éves húgodnak biztos nem adják majd a kezébe. Szóval passz. Minden kórház más mondjuk.
2013. jún. 17. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a szülőszobára be sem engedik. Egyébként miért kellene, hogy a kezébe adják? Ez nem verseny, nem úgy működik, hogy az első odaérkezőnek adják a kezébe.
2013. jún. 17. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem adják kézbe! Kiviszik megmutatni, de nem ajdák oda, csak az apukának, bár lehet, hogy kórházi ruha nélkül neki sem! Kiviszik, megmutatják, és viszik vissza neked.
2013. jún. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!