Ilyen esetben mi van? Vajon engedik?
Figyelt kérdés
Tegyük fel elmegyek egy CTG vizsgálatra egyedül,mert nincs aki velem jöjjön.Ne adjisten rossz eredmény lesz,azonnal meg kell császározni.Riasztom a családom természetesen,jönnek is,de a kiskorú húgom-15 éves-ér be leghamarabb.Ilyenkor odaadják neki a babát,miután lefürdették,vagy ez,hogy működik?2013. jún. 17. 11:52
1/3 anonim válasza:
Engem befektettek szombati napon mert görcseim voltak. Hétfőre nagyon leromlott a szívhangja a lányomnak. Előtte 2 órával volt bent apa látogatóba. Épph hazaért hívtam is h azonnal jöjjön vissza mert MOST tolnak a műtőbe császárra! Pedig úgy volt h másnap jöhetek haza! Apa épph beért. De már be nem engedték hozzám a műtőbe ha kicsit hamarabb ér be be is jöhetett volna. De amikor toltak ki először a lányomat vitték a csecsemőosztályra. Apa úgy állította meg a nővérkét h hogyan is hívják a babát. Mondták és úgy vágta rá h de ő az ő lánya. Gyorsan csak annyit mondtak neki h rendben van vele minden és vitték is el. Fél óra múlva az ajtóba kihozták neki megmutatni de meg nem foghatta. Szerintem a 15 éves húgodnak biztos nem adják majd a kezébe. Szóval passz. Minden kórház más mondjuk.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a szülőszobára be sem engedik. Egyébként miért kellene, hogy a kezébe adják? Ez nem verseny, nem úgy működik, hogy az első odaérkezőnek adják a kezébe.
3/3 anonim válasza:
Nem adják kézbe! Kiviszik megmutatni, de nem ajdák oda, csak az apukának, bár lehet, hogy kórházi ruha nélkül neki sem! Kiviszik, megmutatják, és viszik vissza neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!