Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meglátnád az utcán azt a...

Ha meglátnád az utcán azt a nőt akivel egy szobában voltál pár napig a gyermekágyas osztályon miután szültél, odamennél hozzá köszönni?

Figyelt kérdés

én novemberben szültem és a minap megláttam a közelünkben lévő piacon az egyik anyukát akivel egy szobában voltam.

de nem mertem odamenni hozzá,mert nem tudtam emlékezne-e rám és nem akartam magam leégetni,pedig rám is nézett de ennyi.nekem amúgy is jó az arcmemóriám bárkit megismerek ha csak 1 szer is láttam..

szóval ti mit tennétek? ..

2013. jún. 13. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Hat engem a szulesznom sem ismert meg 3 honapra a szulesre, pedig 30.000 okom lett volna ra, hogy legalabb odakoszonjon.
2013. jún. 13. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
persze hogy odamennék.miért ne?legalább szerzel egy új barátot.megkérdezed hogy emlékszik e hogy egy szobába voltatok?neki hogy van a kicsi stb.
2013. jún. 13. 21:00
 13/20 A kérdező kommentje:
na igen kedves 11-es..
2013. jún. 13. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Én igen, mert kettő is volt, aki nagyon szimpi volt, de sajna valahogy akkor olyan hülye kómás voltam, keveset aludtam, meg ki voltam merülve, hogy sajna nagyon kevés infót jegyeztem meg róluk, amit már utólag bánok, nagyon kíváncsi lennék, mi van velük, hogy vannak, stb. Nagyon szívesen beszélgetnék velük.
2013. jún. 13. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, odamennénk. Köszönnék, és elmondanám, honnan ismerem. Aztán meglátjuk. Ha csak ennyi, akkor ennyi :) Én nem vagyok egy nagy barátkozós.
2013. jún. 13. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Én nem mennék oda.Ha látványosan felismeritek egymást hosszas összenézés,"nemis tudom,de láttam már valahol fej",akkor köszönnék,de amúgy nem hiszem,h szükség lenne rá..Ha összemelegedtetek volna annyira,akkor nyilván tartanátok a kapcsolatot,de így szerintem felesleges..
2013. jún. 13. 21:40
 17/20 A kérdező kommentje:
utolsónak is igaza van erre is gondoltam :)
2013. jún. 13. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Biztos odamentem volna! Én is azon vagyok,hogy megtaláljam a szobatársakat,de nem.sok sikeerel:( Melyik kórházban szültél?
2013. jún. 13. 22:08
 19/20 A kérdező kommentje:
debreceni klinika
2013. jún. 13. 22:12
 20/20 anonim ***** válasza:

voltam ilyen szituációban, annak ellenére, hogy utáltam a szobatársamat odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy vannak. nem is tartott sokáig a beszélgetés...

Viszont, ha olyan szobatársa lett volna, akivel jól kijöttünk, akkor mégcsak nem is gondolkozom el rajta, hogy odamenjek-e, meg megismer-e.Az gáz, ha nem ismer meg, mert pár hónapja történt,én nem tudnám elfelejteni a szobatársamat, mert olyan helyzetben ismertük meg egymást, ami fontos része volt az életünknek.

2013. jún. 14. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!