Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek étkészlet melyiket 1...

Gyerek étkészlet melyiket 1 évesnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti mikor próbáltátok a gyeketeket önállóan enni tanítani? Melyik kanállal?

Néztem az ikeásat [link]

csak nem tudom az a villa mennyire hegyes

amúgy még ezt néztem

[link]

meg egy ehhez hasonló micimackósat ahhoz nincs kés.

Tanácstalan vagyok, hogy műanyag nyele legyen vagy az egész acél vagy inkább műanyag, abból az aventeset néztem

[link]

Szóval melyik vált be nektek? Ja ezeket a hiper szuper görbe nyelűt hagynám.

2013. jún. 10. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

akkora baromság...

te annak idején milyen evőeszközzel ettél?

2013. jún. 10. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem értem miért írod, hogy akkora baromság, de tényleg!?!?!?

Pont azt írtam, hogy a görbe nyelűt hagynám a fenébe, tehát ilyet nem akarok [link]

szóval hagyományosabbakat nézegetek ami közel áll a felnőtthöz. Csak nem tudom melyiknek mennyire hegyes a villa hegye, vagy hogy az aventes villával mennyire lehet felszúrni puhább dolgokat ilyesmi.

2013. jún. 10. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, amelyik tetszik neked. Még egy jó ideig úgyis csak kiskanál kell, abból viszont inkább műanyag a nyerő és jó sok kell - eldobálás céljára is :) (pl. DM-ben is lehet kapni 5 db kiskanalat egy csomagban.) Ha már nem félsz, hogy szemen szúrja magát, jöhet majd a villa és ha majd utánozni is akar már téged a konyhában, akkor kap csak szerepet a kés.
2013. jún. 10. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi ilyet kaptunk az elsö lányunknak.

[link]

szuper, imádja, a villa is meg a kanalak is szuperül használahtóak. 1 éves szülinapjára kapta, akkor még csak a kiskanalat használtuk, most már 2,5 évesen a késsel tud vajazni.

Kicsi meg ilyet kapott.

[link]

ezt még ne próbáltuk mert a kicsi még túl kicsi.

Mindegyik névvel gravirozottat kapott a sógoromtól.

2013. jún. 10. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem annak nem nagyon van jelentőssége, hogy műanyag nyelű-e, vagy fém az egész (mármint akkor, ha az evős része fém). Nekünk van egészen fém is, meg műanyag nyelű is (a micimackós), de mindkettővel eszik.

Kanalat csak műanyagot adok neki, nehogy oda koccantsa nagyon a fogához, de a villát mindkettőt szereti.

A teljesen fémet kaptuk egyébként, lehet, ha rajtam múlik, én teljesen műanyagot vettem volna (mint az Avent amit linkeltél), de itt meg azt olvastam, hogy jobb, ha már eleve a fémet szokja meg, van aki rendes villát ad a gyereknek.

Én azért inkább a gyerek evőeszköznél maradnék, mert azok azért valamennyire le vannak kerekítve, nem olyan szúrósak.

A kést még nem adtam oda neki.

Szóval nálunk ami bevált: műanyag kanál, fém villa (mindegy, hogy fém nyelű, vagy műanyag), de mindenképpen a gyerek változat.

2013. jún. 10. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
nekünk avent van,nagyon szeretem én is és a baba is.
2013. jún. 10. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elején a dm-be vettem 5 db-os műanyag kanalat, ekkor volt kb. 9 hónapos. 12-13 hónaposan vettünk egy aventes szettet, tányérok, kiskanál és kisvilla. 2 éves kora körül kapott egy üveg mély- és lapostányér készletet bögrével és nem sokkal utána a tescoba vettem gyerek evőeszköz készletet (kanál, villa, kés), aminek már csak a nyele műanyag. 3 éves a kislányom.

Én az aventes készletet venném a helyedbe.

2013. jún. 10. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom amelyiknek műanyag a nyele nem rakódik-e könnyen bele a kaja, a fém műanyag illesztéshez? Nagyon kukacoskodó vagyok mi? :)

Mind tetszik, de talán maradok az aventnál aztán majd veszek másikat is, úgyis kelleni fog több is az majd fém lesz. Természetesen egyelőre inkább csak a kanál lenne használva, bár az aventesnek a villája is elég bababarát.

2013. jún. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!