Te milyen körülményeket tartasz elégnek ahhoz, hogy az ember felelősségteljesen vállalhasson babát?
Házasság szükséges?
Havi mennyi bevételre? (mondjuk hitel nélkül)
Legalább hány évesen?
Ezen felül?
A papír nem változtat semmin szerintem. (mi sem vagyunk házasok,és 4 gyermekünk van)
Hitel nélkül? A rezsin (+ ha van albérlet )felül legalább 60 ha marad,az szerintem már jó.
Kort nem írok,mert mindenkinél más hogy mikor érik meg rá,de én személy szerint az szeretném,ha a lányaim előbb befejezzék a tanulmányaikat majd dolgozzanak benne,hogy gyed-et kapjanak. Ha 16 évesen állítanának majd haza azzal,hogy "hoppá",valószínű hogy az idegosztályon kötnék ki.
Ezen felül az apukának legyen fix munkahelye,és az még jobb,ha az anyukának/leendő anyukának van olyan munkahelye,ahová vissza várják a gyed,gyes után! Ma még kevés olyan hely van,ahol az anyukák dolgozhatnak. Gyermekkel nagyon nehéz munkát találni,pláne ha egy kis faluban,városban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!