Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te milyen körülményeket...

Te milyen körülményeket tartasz elégnek ahhoz, hogy az ember felelősségteljesen vállalhasson babát?

Figyelt kérdés

Házasság szükséges?

Havi mennyi bevételre? (mondjuk hitel nélkül)

Legalább hány évesen?

Ezen felül?

2013. jún. 8. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A papír nem változtat semmin szerintem. (mi sem vagyunk házasok,és 4 gyermekünk van)

Hitel nélkül? A rezsin (+ ha van albérlet )felül legalább 60 ha marad,az szerintem már jó.

Kort nem írok,mert mindenkinél más hogy mikor érik meg rá,de én személy szerint az szeretném,ha a lányaim előbb befejezzék a tanulmányaikat majd dolgozzanak benne,hogy gyed-et kapjanak. Ha 16 évesen állítanának majd haza azzal,hogy "hoppá",valószínű hogy az idegosztályon kötnék ki.

Ezen felül az apukának legyen fix munkahelye,és az még jobb,ha az anyukának/leendő anyukának van olyan munkahelye,ahová vissza várják a gyed,gyes után! Ma még kevés olyan hely van,ahol az anyukák dolgozhatnak. Gyermekkel nagyon nehéz munkát találni,pláne ha egy kis faluban,városban élnek.

2013. jún. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!