Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen mosóport ajánlotok?

Milyen mosóport ajánlotok?

Figyelt kérdés
Elkezdtük a hozzátáplálást, folyton leeszi, összekeni magát. Unom az áztatást, hipózást... Ti mivel mossátok a ruhácskákat? Van vmi tuti jó mosópor ami kiveszi a foltokat?
2009. okt. 8. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti az nincs.Én a fehér v. nyomottmintás dolgokat 60 fokon mosom és Cloroxot teszek bele kb.a flakon 1/4-ét.Az még gyümifoltot is kiszedi.Színesekre meg az Ariel gélt használtam,de nem mindenre jó.Van aki a Vanish szappanra esküszik.Most próbálom a Cloroxnak a színes ruhára valót.Nem tudom még,hogy beválik-e?
2009. okt. 8. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A fehérekhez Ariel gél + Domestos fehérítő ,a színesekhez Ariel color gél + Ariel professionel gél.

Nekem beváltak.

2009. okt. 8. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Persil sensitive gél fehérekre és színesekre is, folttisztítónak tescos pumpás vanish-utánzat.
2009. okt. 8. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Én kb szkafanderben etetem a babámat emiatt :)

Ikeában lehet kapni olyan előkét, ami beteríti az egész babát, még a kezére is rá kell húzni. Nagyon klassz.

Így nem lesznek foltosak a ruhák. Én nem használhatok ilyen folttisztítókat, de még öblítőt sem, mert érzékeny rájuk a babám bőre.

2009. okt. 8. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vanist használok.Soha nem hittem a reklámoknak,de ezt kiprobáltam és tényleg tuti.
2009. okt. 8. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 év alatt kismillió mosóport próbáltam, egyik se vált be igazán. Pár hónapja áttértem a Caola mosószappanra, gyönyörűen kiszed mindent, utána bevágom a gépbe, Persillel kimosom, hogy ne legyen szappanszagú a ruha.
2009. okt. 8. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Vanish Dual Power, vagy áztatom Vanish poros vízbe egy napot. Még a kakaós nyerstésztát is kihozza a ruhából (párom cukrász)! Utána Ariel gél, sensitive öblítő (Lenor, Silan, Coccolino,...).

Fehér ruhákra Domestos fehérítő.

Meg mosószappan, Super Hand nevű (Tesco), jobb, mint a Vanish szappan!

Ritkán marad folt a lányom ruhájában.

Amúgy itthon "játszósban" van, azt mocskolhatja kedvére!

Utcait nem adok rá itthon, ha mégis foltos lesz, a fentebb írt módon tisztítom.

Kapható olyan előke, ami úgy néz ki, mint egy pulcsi (hátul tépőzár). Az nagyon jó!

2009. okt. 8. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Etetéskor igyekszem minél gyorsabban letörölni a kis száját kezét, de nem mindig sikerül. Egyből magába keni. Aztán büfi után van hogy még bukik azt már nem tudom megakadályozni, főleg ha nem látom. Szóval akkor nem sok remény van mosópor ügyben. Marad a folttisztítás külön, aztán a gépben mosás. Azért köszi.
2009. okt. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!