Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen plussz tevékenységet...

Milyen plussz tevékenységet ajánlotok egy családos eseményre?

Figyelt kérdés

Van egy kör ahova járunk a gyerekeimmel. Ez egy zárt kör, de minden korosztály van. Minden évben az egyesület rendez több eseményt aminek a feladata az lenne, hogy a gyerekek megmutassák mit tudnak a szülök meg barátkozzanak. De a barátkozás nem nagyon megy, a férifak szinte telejsen elunják magukat, vannak klikkesedések (de szerintem azért mert mindenki csapódni akar valakihez, és szinte senki senkit nem ismer) így föleg aki senkit nem ismer nagyon kívülálló tud lenni.

Most lesz az éves grillezés, és gondoltam valami játékot, valami seményt kellene bele vinni. Az egyesület vezetöje végül is meg is bízott vele, de foggalmam sincs mit kellene csinálni.

Van valakinek jó ötlete? Esetleg meg élt már ilyen eseményt szülöként és nagyon tetszett neki?

Gondoltam, hogy sorsolnánk csapatokat, quiz lenne benne, meg valami más. De mi más? Föként szülöknek, gyerekeket most csak mellékszereplönek akarom, mert ha a gyerekek a föszereplök, megint nem lesz barátkozós része.

2013. jún. 4. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg főzőverseny és sorsolással dőlne el ki melyik csapatba kerül? :)
2013. jún. 4. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem meg csinálhatnátok olyat is, ahol a gyerekek nem mellékszereplők lennének. olyan kis játékokat, ahol kis csapatokat kell alkotni, de gyerekekkel együtt.

pl. apa-gyerek kötélhúzás, de itt is lehetnének többen, mondjuk 10 szülő, 10 gyerek :)

zsákban futás, szülők gyerekek ellen, így 2 felnőttnek össze kellene állnia :)

apa-fia sátor felállítás mondjuk, közben anya-lánya főző verseny. vagy szépségversenyt is lehetne rendezni, ahol a gyerekek öltöztetik, sminkelik az anyukákat, biztos nagyon vicces lenne az is :D

nem tudom, olvasgass táboros fórumokat, ott biztos sok ötlet van :)

2013. jún. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!