Mivel lehetne egy kis pénzt keresni?
Tudom, hogy gyeden hivatalosan semmivel, de mégis!
Van valami ötletetek? Esetleg valami bedolgozás? Ilyesmit hol találok? Ti mit csináltok?
én még csak terhes vagyok, és rendes melóban dolgozom, de kell a pénz. Romániai vagyok, most csináljuk a 2010-es Erdélyi Ki Kicsodát, és szócikkeket írok be minden nap 6-9 órától éjfélig.
Esetleg próbálj ki valami MLM rendszert. Annyi van már belőlük, mint a csoda
Szia, nekem most 7,5 hós a babám, és a párommal közösen weblapokat csinálunk (saját részre).
Én a cikkeket írom mikor van időm, a párom meg a szerkesztéssel foglalkozik, igaz eddig nem sokat hozott de a pelenka és tápszerre való meg van belőlle :)
Most kezd beibdúlni és remélem jobb lesz:)
Kellemes délutánt :)
FLP-vel
Elég gyorsan fel lehet építeni az üzletet,nem kell kezdő tőke és a legjobban fizető MLM üzlet. Nincs visszaesés, és csinálhatod Gyed mellett.
Szia!
Sajna én sem találtam normális melót gyes mellett. Az FLP nekem nem jött be. Semmit nem nyertem vele, csak barátokat veszítettem,mert már megunták a süket dumámat az üzlettel kapcsolatban. Ráadásul a termékek nagyon drágák és most senkinek nincs pénze 2000 Ft-os fogkrémre meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!