Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok! Emlékeztek még arra a...

Lányok! Emlékeztek még arra a műanyag játék figurára, babára, amit a hűtőbe kellett rakni és a pelenkájának a színe átváltozott a hidegtől kékre vagy rózsaszínre?

Figyelt kérdés

Kb. 17-18 éve (te jó ég, de régen)volt ilyen tömör műanyag figura, kb. 6-7 cm-es volt. Baba és sellő alakúakat lehetett kapni, amik pózokban voltak megformálva. A babának a pelenkája színe változott a hidegtől, a sellőnek pedig az uszonya. Már napok óta keresem a neten, hogy hátha lehet még ilyet kapni valahol, de semmit sem találtam eddig. Valaki tud valamit erről a babáról, játékról? Olyan zsákbamacska jellege volt, mert kis zacsiban árulták.

Nem találtam ki, nővérem is emlékszik rá. :D

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. jún. 3. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék egy cicásat, nem lehet valahol kapni???
2013. jún. 4. 08:56
 12/15 anonim ***** válasza:

:)

nekem is megvan még pár darab babák, sellők és állatkák is, a kislányom ugyanúgy imádja őket, mint anno én :XD

csak időközben valahogy tönkrement a színváltó hatásuk és nem színeződik be a pelus/uszony, biztos valahogy rosszul tároltam vagy nemtom :(

2013. jún. 4. 10:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Huh, jó sok válasz! :D

Olyan kis kedves arcuk volt ezeknek a figuráknak. Imádnák a kislányok most is, szerintem. :)

2013. jún. 4. 13:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Jah, és ment a zöld pacsi mindenkinek! :)
2013. jún. 4. 13:18
 15/15 A kérdező kommentje:
A minap vettem a teszkóban egy hasonló babát egyébként, annak meg egy tetoválás jön elő a testén valahol napfény hatására, ami vagy kék vagy rózsaszín lesz. Milyen jó kis példa egy kisgyereknek amúgy, nem? :D
2013. jún. 5. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!